Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyre jobban szeretem és kötődöm hozzá. Tarthat ez a kapcsolat akár addig, hogy végül Ő lesz a férjem?
óóó első nagy szerelem...
az esélyed 1:1.000.000-hoz!
nem akarlak én elkeseríteni, de kevés rá az esélyed..
ASOT:
Nem, nem az első nagy szerelem. Előtte volt egy fiú, akibe első látásra szerelmes lettem mondhatni. Néha jobban elvoltunk, mint puszta barátok, de csak hülyített. De kérlek, ne értsd félre. Nem úgy értem, hogy csók, meg szex meg stb. Egyáltalán nem így.
2. kommentelő:
Igen, változni fog. De lehet, hogy jó irányba.
ezt értem!
De akkor is tartsd szem előtt h nagyon fiatalok vagytok még!
Ez tarthat 20 évig de tarthat csak holnap reggelig is!
persze lehet h ti lesztek a szerencsések, ha igen akkor 40 év múlva keress fel, és mond h tévedtem!
De nem jósolok ebből eljegyzést.
Csak válaszoltam, de ettől most még minden szép és jó.
Ez csak az én véleményem
ASOT:
Remélem, nem úgy értelmezted, hogy emiatt mérges lettem, vagy ilyesmi.
Tudom, ritka az olyan, ha ennyire fiatalok évekig, akár házasságig együtt lesznek. De nekem mégis van egy olyan megérzésem, és szeretném, le tudnám élni vele az életem. Előző fiúnál tényleg rögtön ott volt a láng, meg minden, csak hát ő hülyített. Nem akartam szerelmes lenni, fiatalnak is tartottam magam, és most fülig szerelmes vagyok.
Amit csodálok benne. Szerintem nagyon szeret, mindennél jobban, mert az a félénk típus vagyok és kérlek szépen 1 hónapig, igen..1 hónapig még az arcra puszit sem engedtem. És tessék, másfél hónappal ezelőtt megtört a jég, talán azért, fogalmazzunk úgy, hogy kívántam, tudni akartam, milyen a csók. S emiatt is annyira különleges. Mintha a hozzám illő félt találtam volna meg.
Egyébként nagyon köszönöm, hogy elmondtad a véleményed! :)
nincs mit! :)
ki tudja....lehet ti lesztek az 100.000 böl az 1!
sosem lehet tudni :)
na hajrá bogárkám!
Nagyon szépen köszönöm!
(Mentek a zöld kezecskék! :D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!