Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez a srac kihasznal engem?
Figyelt kérdés
Azt mondta nekem, hogy elbuvoltem es, hogy szeretne velem lenni es komolyan gondolja az egesz kapcsolatot. De van egy szeptembertol tarto kapcsolataa (lany most erettsegizik), es ugylattom rajta, hogy meg nem szeretne a masik lannyal meg szakitani. En nem is kerem ezt tolle, de akkor most csak hulyit engem vagy csak nem akarja, hogy a baratnojet most hadja ott a erettsegi kozepen?! Mi tevo legyek?2012. máj. 12. 07:59
2/5 anonim válasza:
Jobb esetben vqgy tènyleg csak az èrettsègi miatt nem hagyja mèg ott h ne tegye tönkre a jövöjèt vagy szeret több vasat tartani a tüzben egyszerre.Ha nem akarsz ilyen bizonytalanságban lenni akkor ast javaslom hogy kèrdezz rá,hogyan is tervezi ezt a dolgot?Otthagyja a baràtnöjèt vagy nem?Ha azt mondja èrettsègi után igen akkor addig vàrhatsz de ha még akk sem teszi meg akkor sztem ennek nincs sok èrtelme...Gondolom nem akarsz màsodrangù lenni...Ha meg eleve nem akarja akkor a vàlasz egyértelmü bàrmilyen nehèz is..Mèg az is lehet,hogy ràèbredne hogy mennyire szeret ès otthagyja a baràtnöjèt.Mindenkèppen kèrdezd meg ès egy picit gondolj bele a baràtnö helyzetèbe is,ùgy dönts.Te fordított helyzetben hogy éreznèd magad?
3/5 anonim válasza:
Csak kihasznál,de meg is érdemled,ha ekkora mocskos ribanc vagy!
4/5 anonim válasza:
Igen, hülyít. Hiszen inkongruens. Tehát amit mond, nincs összhangban a tetteivel. Mert ha úgy is gondolná, már rég otthagyta volna a barátnőjét...
5/5 anonim válasza:
csak kihasznál, de meg is érdemled, nem írok csúnya szavakat, de én pénzért teszem ugyanezt;) Én speciel tuti megvernélek, csak úgy!:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!