Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ellenségként kezel a barátnőm. Miért?
mondjuk el akar menni valahova, én kérem, hogy ne, végül mégis elmegy, és szomorú vagyok. de ennek nem adok hangot, csak látja rajtam.
és mindenkinek úgy állít be, visszahallom, hogy én tiltom mindenhonnan, csorbítom a szabadságát.
szerintem ez beteges. most mit tegyek, ha nem örülök neki? de mindig hagyom, hogy elmenjen, és nem zsarolom, vagy szidom, még azt sem mondom neki, hogy "de k*rvára örülök", de nem tudok ehhez az egészhez jó képet vágni, hogy jajj, de jó!
vagy, csinálok valamit, valami kreatív ajándékot, és mérges rám. azért, mert ő nem tudna ilyet csinálni, és ezért haragszik rám, végül direkt gúnyolja azt - miért teszi ezt? ajándéknak szánom, nem felvágásnak, hogy "hehe, én ezt is meg tudom csinálni te béna csitri" - ahogy ő szintén beállítja másoknak.
komolyan nem értem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!