Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy tudnám kiverni a fejemből?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Candy Close kérdése:

Hogy tudnám kiverni a fejemből?

Figyelt kérdés
beleszerettem egy olyan emberbe,akibe nem kéne,persze erről nem én tehetek,mert nem akartam beleesni!de az pl:teljesen kizárt,hogy összejöjjek vele,vagy,hogy ne találkozzak vele...

2012. máj. 12. 10:41
 1/6 anonim ***** válasza:
ha te nem tehetsz róla, akkor ki? Nyilván ő. Erre nehéz igy választ adni, kifejtenéd bővebben a szitut?
2012. máj. 12. 10:45
 2/6 anonim ***** válasza:
Tök jó, mintha én írtam volna ki ezt a kérdést. Nagyon szeretném tudni rá a választ én is... de szerintem ezt csak az idő oldja meg. Sokszor úgy érzem, hogy azzal, ha a negatív tulajdonságaira koncentrálok, akkor kicsit csillapodnak az érzések, de persze utána jön egy mosoly, vagy egy kedves szó és újra végem van... tehát én abban reménykedek, hogy megjön a józan eszem, és előbb-utóbb rájövök és el is hiszem, hogy nem éri meg a legszebb éveimet pazarolni olyasvalakire, akivel úgysem lehet semmi sem. Persze ott motoszkál mindig a kisördög, hogy mégis mi lenne, ha... de ilyen nem lesz, szóval csak magadon segíthetsz ebben az ügyben! Akaraterő, önuralom és talán ha elkezdenél foglalkozni másokkal gondolatban, hátha találsz valaki "jobbat", vagy legalább olyan jót. Sok sikert!
2012. máj. 12. 10:45
 3/6 A kérdező kommentje:
Megirom privátba a sztorit!amúgy + arról senki sem tehet,h vkibe beleesik,de mind1...
2012. máj. 12. 10:47
 4/6 anonim válasza:
Ezzel pont én is így vagyok csak elég sokáig tart 3 évbe telt.Nem akartam tőle semmit de még is beleestem idővel kezdett csillapodni de amikor megint vele voltam akkor előtörtek és ez ugyan így ment. Ez ember függő hogy kinél mennyi idő telik el.De ezen csak az tud segíteni sajnos 21/F
2012. máj. 12. 10:51
 5/6 A kérdező kommentje:
hát igen!de vele nem jöhetek össze...nem mintha nem tetszenek neki,hanem más okokból.
2012. máj. 12. 10:54
 6/6 anonim ***** válasza:
Kalapáccsal
2012. máj. 13. 03:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!