Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Azt mondta az exbarátom, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azt mondta az exbarátom, hogy most már csak meg akar ölni!?

Figyelt kérdés
szakítottunk, majd egy éven keresztül próbálkozott még mindenfélével, elutasítottam, amikor csak lehetett. most azt mondja, ohgy már csak meg akar ölni, azt akarja, hogy mindenem elpusztuljon, és mindent meg fog tenni azért, hogy még hírem se maradjon ezen a földön... minden intim képet, információt ki fog teregetni rólam, és végül meg fog ölni, nem számít, ha azután őt lecsukják... félnem kellene?
2012. máj. 11. 23:54
1 2
 11/13 ismeretlenXDD válasza:
Szerintem is jelentsd, mondd meg a szüleidnek, ismerőseidnek, tanáraidnak, költözz el(tudoom, tudoom, de a biztonság kedvéért) de te is pereld vissza(mondd, h te is meg fogod tenni) ezért téged amúgy sem csukhatnának le, mert védekezésben mindent szabad, amíg nem lesz baj(gyilkolás). és szólj néhány olyan embernek(mondjuk a barátjainak)h térítsék észhez
2012. máj. 14. 19:17
 12/13 tabaki ***** válasza:

A szakítás nagyon meg tudja viselni az ember lelkét, de ez akkor sem normális reakció. Ha a paslag ezt tényleg így gondolja, akkor elmebeteg, ami éppenhogy nem zárja ki, hogy komolyan vedd a fenyegetőzését. Nem tudom, hogy ilyen esetben hol lehetne védelmet keresni, a Na-Neee vagy valami más civil szervezet talán tudna tanácsot adni. Nem hiszem, hogy a rendőrség ilyen esetekkel érdemben foglalkozna, nem is állhat mindig egy fakabát a hátad mögött. Manapság nem lehet csak úgy kényszergyógykezelésre vitetni valakit, kivált, hogy hivatalosan nincs is közötök egymáshoz, pedig láthatólag arra szorulna.

Csak félig mondom komolyan, de ennek a helyzetnek egyedül a családi magánbosszú volt a megoldása: Ha valaha egy kitett vőlegény ilyesmire ragadtatta volna magát, a világ legtermészetesebb dolga lett volna, hogy a lány családja lekaszabolja, még a háza helyét is sóval veti be. Most bezzeg pofázhat, mert tudja, hogy úgysem tehetsz ellene semmit. Nesze neked, modern világ...

Talán kéne melléd egy százhúsz kilós, kigyúrt FÉLTÉKENY BAROM, aki odamegy, és átrendezi a képét. Na nem azért tenné, mintha te panaszkodtál volna az exedre, mert az még képes lenne ezért rajtad bosszút állni. Nem, azért verné őt kómába, mert AKAR VALAMIT A NŐJÉTŐL. Ugyanakkor közölhetné vele azt is, hogy be is fejezi a műveletet, ha még egyszer felbukkan a közelben...

Nem tudom, mennyire átlátható ez a fortélyosan kiagyalt haditerv, két alapvető defektusa mindenesetre van: Egyrészt nehéz keríteni valakit, aki hitelesen előadja a FÉLTÉKENY BARMOT (Isten ments' egy valódit beszerezned!), másrészt nem az én bőrömre megy a játék, így javasolhatok akármilyen hülyeséget.

Mindent összevetve: Nem tudom, valójában mit tehetnél, mindenesetre próbáld meg följelenteni. Lehet, hogy ott is tudnak valami hasznos tanáccsal szolgálni.

2012. máj. 14. 19:45
 13/13 anonim válasza:
Csak a szája nagy. Ha ki akarnálak nyírni én így csinálnám. Elhitetném veled hogy már túltettem magam rajtad és próbálnék csak barátkozni veled. Amikor meg már jóban vagyunk akkor csapnék le... a fejedhez szorítanám a 357-est és élvezettel nézném az arcodon végigcsorduló könnycseppet miközben az életedért könyörögsz... csak rózsaszín füst maradna a fejedből... Na de csak vicceltem. Ha tényleg félsz jelentsd fel.
2012. máj. 28. 15:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!