Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kerülni akar a fiú?
Figyelt kérdés
A hétvégén csókolóztam egy fiúval, akinek van barátnője és mondta, hogy ő már nagyon régóta várt erre stb..a barátnőjétől is hallottam utána pár nappal, hogy milyen jó fejnek tart...tegnap meg összefutottam vele meg a barátnőjével és először nézett engem, nem túl hosszan, utána pedig valamit mondott a barátnőjének, hogy miért nem tud olyan lenni mint én abban a dologban. Bementünk valahová, ahová a fiú nem jött be, hanem leült kint, és amikor mentem ki onnan akkor rám se nézett, amíg nem köszöntem neki, persze lehet, hogy nem vette észre, hogy én vagyok az, vagy csak..nem tudom.
Mi ez az egész?
2012. máj. 10. 21:21
1/9 anonim válasza:
Szerintem zavarban volt a barátnője miatt.
2/9 A kérdező kommentje:
Igen valószínű. Én is zavarban voltam de én miatta.
2012. máj. 10. 21:25
4/9 A kérdező kommentje:
Beszélnék ha nem 1-szer találkoznék vele 1 héten és akkor sem a barátnőjével van. Személyesen szeretnék vele beszélni és nyugodtan, nem úgy hogy attól kell félni, hogy a barátnője mikor kap rajta minket.
2012. máj. 10. 21:32
5/9 anonim válasza:
Már megint mindenki érti a kérdést csak én nem?:-(
6/9 A kérdező kommentje:
A lényeg az, hogy arra lennék. kíváncsi, hogy azok után ami volt köztünk a fiúval a viselkedése mire utalhat.
2012. máj. 11. 19:27
7/9 anonim válasza:
Szerintem megbánta amit tett, és a barátnőjét szereti.
8/9 A kérdező kommentje:
Nem bánta meg, mert azóta sikerült beszélnünk és még mindig akar tőlem valamit.
2012. máj. 27. 17:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!