Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Azt mondta az exbarátom, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azt mondta az exbarátom, hogy most már csak meg akar ölni!?

Figyelt kérdés
szakítottunk, majd egy éven keresztül próbálkozott még mindenfélével, elutasítottam, amikor csak lehetett. most azt mondja, ohgy már csak meg akar ölni, azt akarja, hogy mindenem elpusztuljon, és mindent meg fog tenni azért, hogy még hírem se maradjon ezen a földön... minden intim képet, információt ki fog teregetni rólam, és végül meg fog ölni, nem számít, ha azután őt lecsukják... félnem kellene?
2012. máj. 11. 23:54
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Elég gáz, én jelenteném a rendőrségnek, neked sem ártana!!
2012. máj. 11. 23:56
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
láttunk már példát arra, hogy expasik megölték az excsajt... ha van írásos bizonyíték feljelentheted fenyegetés miatt
2012. máj. 11. 23:56
 3/13 anonim ***** válasza:
Szerintem azt akarja hogy félj, jár a pofája :P
2012. máj. 11. 23:57
 4/13 jin ***** válasza:
69%

Csak vicceltem:)

Szerintem azert ezt jelentenek kene vagy védelmet szerezni mert veszélyes lehet

2012. máj. 11. 23:59
 5/13 anonim ***** válasza:
87%
járj kűzdősportra szerintem :) de előtte jelentsd a rendőrségnek, esetleg hívd fel valamilyen ürüggyel, beszélgessetek, és csinálj hangfelvételt a beszélgetésről. az életveszélyes fenyegetés nem játék, én az ilyenért adnék vagy 5évet tisztán, letöltendőben
2012. máj. 12. 00:04
 6/13 jin ***** válasza:
Én csak adnék neki vmi jó kis Vírust amibe nem hal bele , de elgyengul.
2012. máj. 12. 00:08
 7/13 jin ***** válasza:
Ezt nem komolyan csak ezt erdemelné
2012. máj. 12. 00:10
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Lehet elkéne "beszélgetnie" vele pár nagyobb darab ismerősödnek, ez egy beteg, gyenge ember, simán képes lehet valami őrültségre.
2012. máj. 12. 00:23
 9/13 anonim ***** válasza:
már egyre több ilyen gyilkosság van,vagy egyre többnek adnak hangot.szóval szerintem is jelentened kéne.ki tudja?lehet azoknak is ilyen előzményeik voltak!
2012. máj. 12. 01:18
 10/13 anonim ***** válasza:

Igen, én sem hagynám ezt annyiban. Lehet csak a szája jár és az is valószínű, hogy baromira nem fogja tudni senki megakadályozni, ha ez az ember bántani akar, de akkor is tudod legalább, hogy te megtettél mindent.

Én nem engedném ilyen könnyen el a fülem mellett.

2012. máj. 12. 02:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!