Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek ha iszonyú hülyén...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ha iszonyú hülyén viselkedik? Kérlek olvassátok végig, kíváncsi vagyok a véleményekre.

Figyelt kérdés
Párom elment több hétre egy olyan haverjával, aki szerintem sokszor nagyon rossz hatással van rá, és mások szerint is iszonyatosan barom módon tudnak viselkedni, ha én nem vagyok a közelben. 4 napja vannak távol, de minden nap kocsmáznak, ma egy 15 éves kislányt itattak le mert a haverja be akarta fűzni. Párom mesélte, hogy a lánynak van pasija, de ő neki erre azt mondta, hogy az nem jelent semmit, attól még lehet kavarni, mindezt hogy a haverja malmára hajtsa a vizet. Hétvégén mennek egy helyi szórakozóhelyre és bár a párom azt mondta, hogy nem kell aggódnom azért bennem van a félsz. Mostanában ha beszélünk mindig italosak (már most négykor) és egyszer nem lehet vele normálisan beszélgetni, nagyon f@szul viselkedik. Ez annyira taszító, félek, hogy mi lesz ennek az időszaknak a vége... Mindketten ugyanarra az egyetemre járunk, egyébként egy nagyon kedves fiúról van szó, akivel tökéletesen megvoltunk és nagyon szeretjük egymást. De most gyomoridegem van ettől az egésztől, és legszívesebben átaludnám, vagy nem is beszélnék vele.. Telefonon nem akarok vele veszekedni. Ilyenkor mi a teendő? Próbáljak kedves lenni, hogy legalább ne én legyen a gonosz boszorkány akivel minden nap beszélni "kell"? Meg most úgyis a hülye haverja hatása alatt van, talán majd megbeszélhetném vele ezt ha hazajött és észhez tért? Bőghetnékem van tőle, de balhézni semmiképpen nem akarok telefonban, nehogy pont emiatt csináljon hülyeséget. Szerintetek? Ugye legyen eszem és maradjak nyugodt? Vagy menjek utánuk a hétvégén? Még ez is megfordult a fejemben, mert ez egyszerűen kiábrándító... El vagyok keseredve. Még másfél hétig kéne ezt elviselni..
2009. jún. 25. 16:17
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Van egy kiváló mondás, valami madarak vannak benne, meg emberek és a barátaik...Vagy valami ilyesmi. Ha a pasidnak, ilyen haverja van, ő sem lehet "sokkal" különb. A másik, ha az én lányomat itatnák le ketten, hogy megdughassák és utána az egyik azt mondaná, ő csak rávette, őt is ugyanúgy rongyosra gyepálnám. Te mit szólnál, ha a te lányoddal tennék ezt? Gondolom nem mondanád azt, hogy csak az egyik a bűnös.... Elgondolkodtató szerintem....

P87

2009. jún. 26. 18:55
 12/12 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek a válaszokat, azóta normalizálódott a helyzet, borult a bili, és a párom beismerte, hogy mennyire hülye volt, de szerintem ez akkor lesz csak teljesen lejátszva, ha majd hazajött.

Madarat tolláról, embert barátjáról: nos, erről annyit, hogy ennek a srácnak a kivételével közös barátaink vannak, és ez is friss dolog, egyetem óta haverok. De nem szoros a barátság, csak most így alakult az egyetemi gyakorlat és kész. Amúgy néha horgásznak együtt, de semmi különös kötődés vagy nagy haverság. A párom legjobb barátja azt hiszem én vagyok, hiszen nekem mond el mindent, velem van, és én tudom, hogy milyen ő valójában. Neki nincsenek nagyon közeli kapcsolatai, örök barátai. Csak a haverjai, néhány közelebbi, meg én.

Amúgy nem értem, hogy a "befűzni" miért megdugást jelent mindenkinek, és miért a többes szám. Az én párom nem akart semmit a csajtól, csak iszogattak 4en egy asztal körül. Leitatták a csajt, igen, sőt a lány később magától vetette a haver karjai közé kicsiny testét de haja szála sem görbült, nem lett megdöntve. Az, hogy leitatták, és hogy utána részegen hogy mesélte ezt a párom akkor is kiábrándító volt, de ez mellékes...

2009. jún. 28. 21:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!