Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hosszú párkapcsolat sorsáról...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hosszú párkapcsolat sorsáról szeretnék dönteni. Bővebben lent. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Másfél éve vagyok együtt a barátommal én 16/L ő 17.Olyan érzésem van néha, hogy máshol szeretnék lenni(barátokkal, barátnőkkel) amikor vele vagyok...nem mindig hiányzik, és néha elgondolkozok milyen lenne mással, és a kommunikáció sem a legjobb(ő csendes) és szerintem ez nem helyénvaló...viszont nagyon rendesen bánik velem(talán túlságosan is...és ezért nem értem az egészet)kedveskedik és szeret, ezt tudom. És tudom, hogy kikészülne, ha elhagynám és lehet, hogy én is megbánnám.Igazából még én sem tudom mit szeretnék,hogyan lenne jobb...mit kéne tegyek.Tudom, hogy az én döntésem de egyszerűen nem tudok dönteni a kettő között..már egy hónapja ezen gondolkodom de egyszer így érzem egyszer meg úgy.Nem tudok kiigazodni magamon.Egyszer úgy érzem butaság ezen gondolkodni egyszer meg hogy fiatal vagyok és most kéne próbálkozni kapcsolatok terén, persze azt is okosan.Tudom, ha én nem értem magam nektek még nehezebb, de jól esne az őszinte tanácsotok(Amúgy meg egy városba lakunk, egy szakkörre járunk, egy suliba és egy kollégiumba).Köszönöm előre is:)

2012. máj. 11. 17:52
 1/4 anonim ***** válasza:
Már rég rossz, hogy ha 1 hónapja a szakításon filózol... Nem ő lesz a férjed...
2012. máj. 11. 17:58
 2/4 anonim ***** válasza:
Várd meg azt, míg jobb lesz. Ha nem lesze jobb, dobd ki.
2012. máj. 11. 17:59
 3/4 anonim válasza:
Bocs hogy ezt mondom, de sokáig biztos nem fogtok együtt maradni, ha ilyeneken gondolkozol. Mindkettőtöknek jobb lenne ha minél előbb közlöd vele is, hogy mit érzel.
2012. máj. 11. 18:01
 4/4 kex094 válasza:
Az utolsó kapcsolatomnál pontosan ez történt. Nem is kell mondanom, h a kapcsolatomnak vége lett :S 1évig jártunk. Igazából egyikünk se bánt meg, pedig az elején én is féltem, h ebből baj lesz és, h meg fogom bánni...de leültem vele és megbeszéltük a dolgokat..azóta nagyon jó barátok vagyunk és boldog párkapcsolatban él egy másik lánnyal. Én úgy voltam vele, h ha én nem szeretem, akkor nincs értelme, ha én másra vágyom, akkor ennek egy idő után úgy is vége lesz és inkább elmondtam neki a dolgokat, minthogy addig húztam volna, h úgy megyünk szét, h soha többé nem állunk egymással szóba. Szerintem helyes döntés volt. Neked is csak ezt tudom mondani, mert ha most ezek járnak a fejedben, akkor ez később se fog változni :/
2012. máj. 11. 18:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!