Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek normális ez a viselkedés?
-Kb 1,5 hónapja egyik szaktársamnak (22/L) elmondtam, hogy nagyon tetszik nekem és megkérdeztem tőle, hogy lenne-e esélyem nála. Annyit mondott, hogy aranyos vagyok, de van barátja egy ideje. Ezután másról beszéltünk
-Még aznap este egy buliban találkoztunk, vagyis inkább úgy mondanám, hogy ő kereste az én társaságomat. nem hoztam szóba a dolgot, és máskor sem utaltam rá, nem akartam, hogy azt higyje, hogy nem birom felfogni, hogy mi a helyzet.
-2-3 héttel később mikor találkoztunk annyit mondtam neki, hogy korábban már érdeklődtem róla egy közös ismerősünknél, akitől és ezt csak azért mondom el neki, hogy tőlem tudja meg, ne tőle. Amúgy ez az ismerős nem mondott semmit. Ezt követően ismét hanyagoltam a témát.
-Most pedig írtam neki egy e-mailt, hogy szeretnék Tőle elköszönni, mert tanév végén ő más országban fogja folytatni a tanulmányait, és emiatt lehet nem is fogjuk többet látni egymást.
ÉS ERRE MÉG CSAK NEM IS VÁLASZOLT!!! Nem értem, nem nyomultam nála, és ő amúgy rendkívül okos és intelligens, akkor miért kezelte így ezt a helyzetet?!!! Tényleg így kell viselkedni ilyen szituban?
24/F
túlreagálod, egyszerűen csak megijedt, és inkább nem keres téged, vagy nem érdekled... sajnálom ezt el kell fogadnod..
vagy ha e-mailt írtál lehet meg se nézte, én is kb havonta nézem a postafiókom, meg ha máshol is írtál nem biztos, hogy látta.
Szóval nem e-mailben köszöntél el, hanem szeretnél vele találkozni és úgy elköszönni? Ez egy kicsit nekem zavaros. Ebben az esetben viszont érthető a lány viselkedése. Én is szoktam mások társaságát keresni egyetemi bulikon, táncolni is szoktam srácokkal, de ettől még van párom és ő számomra a legfontosabb, nem cserélném le. Ha valaki, akivel beszélgettem/táncoltam és ráadásul be is ismerte, hogy többet szeretne, attól én is furán venném, ha találkozni szeretne, hogy elköszönjön.
Akarom mondani, amíg én tartom a két lépés távolságot, addig a másik, azaz jelen esetben te láthatóan nem és ha ez csak egy ártatlan elköszönés, akkor is "zavarba hozhatja" a csajt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!