Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meleg fiúk, és lányok! Ti tudnátok férfiként tekinteni egy olyan srácra, aki animéket néz, pl rockman (megaman), naruto, Bleach?
Figyelt kérdés
15F2012. máj. 10. 21:47
21/25 anonim válasza:
Szia , ne vedd magadra a sok rossz kommentet , sokan csak azért járnak ide fel hogy unalmukban beszólogassanak ! Amm naon ari hogy ilyen fiatalon ilyen kérdést tettél fel , de miért ne lehetne fel nézni rád mint férfi , te a magad kis korában egy férfi vagy . És hogy jóban vagy az anyukáddal annyira hogy ezt a dolgot meg beszéltétek ez naon is nagyra méltó dolog ! Én 22 éves srác vagyok , és hidd el nekem több vagy annál mint hogy bárki is el vegye a kedved !
22/25 anonim válasza:
Természetesen igen! :-) persze nem szabad túlságosan is bele merülni az animék által alkotott világokba mert akkor az a személy elszakítja magát a valóságtól azáltal hogy azok a világok jobban megtetszenek neki mint a valóéletbeli.... a Bleachet ismerem mert néztem szerintem jó anime ellentétben a Narutóval ugyanis a Bleachben nem annyira gyerekesek a karakterek és a történet fejlődik azaz komolyodik a Narutó sosem abban egy idegesítő retardált kis vakarék van és követhetetlen a története is.... vagy aki Death Note-t néz mivel az egy krimi (detektíves) jól kiagyalt azt hiszem 57. részes sorozat. :-) De ha nincs túlságosan is belemerülve ezekbe akkor szerintem nincs ott probléma ha animéket néz valaki csak ne váljon animefanná. :-D
23/25 anonim válasza:
15 éves fiúra férfiként... hát ahhoz elég koravénnek kéne lennie...
az pedig, hogy "bi" vagy, és animéket nézel (amik királyak *-*), pedig nem változtatja meg a nemedet... fura a kérdés O.o bízz egy kicsit jobban magadban :))
24/25 Pulcsi21 válasza:
Miért ne lehetne egy fiú attólmég normális h animét néz ??
25/25 anonim válasza:
Há' eleve a kérdés vicces meg értelmetlen a maga módján. XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!