Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Meleg fiúk, és lányok! Ti...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meleg fiúk, és lányok! Ti tudnátok férfiként tekinteni egy olyan srácra, aki animéket néz, pl rockman (megaman), naruto, Bleach?

Figyelt kérdés
15F

2012. máj. 10. 21:47
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:
köszi:) első kérdésre is válaszoló, és nem bu zizó...
2012. máj. 10. 22:22
 12/25 anonim ***** válasza:
0%

Kisöcsi!

Apukád tudja? Megundorodna a saját fiától!

2012. máj. 10. 22:32
 13/25 A kérdező kommentje:
nincs apám, de anyukám tudja, és szeret, és szoktam beszélni róle, az álompasimról is, és elfogadó, kedves szülő...
2012. máj. 10. 22:35
 14/25 anonim ***** válasza:
100%

Tudnék hát.

Én is nézek animéket, ezek közül is, persze. Férfinak tekintem magam, hát miért ne volna az fiú, aki ő maga fiú és animét néz?

Nem értem a kérdést. :D Ez kérdés? Ó, LOL.

2012. máj. 10. 22:51
 15/25 anonim ***** válasza:
15%
Valószínűleg idevezethető vissza. Nem volt számodra apaminta gyerekkorodban ezért pótapát keresel a pasid személyében, viszont mivel volt anyapélda, ez az egyik ok amiért a pasikra is gerjedsz, mert túl sok volt a nőiesség amit kaptál. Szóval lelkileg torzult vagy.
2012. máj. 10. 22:56
 16/25 Béla211 ***** válasza:
100%
Ismerek olyan meleg srácot aki tanyán nőt fel férfiak között mégis az lett.Szerintem inkább néz még 15 évesen animét mint h bulikban leigyad magad. Úgy h utána ne tudj magadról.Amúgy meg 15 éves srácra én nem tudok férfiként nézni. Akár néz animét akár nem.F/26
2012. máj. 11. 05:27
 17/25 Brányi Bence válasza:
100%

Bár én szinte kizárólag olyan tudományos kérdésekre szoktam itt válaszolni, amire más még nem írt, most én is beállok a sorba. Három dolog:

1.: hú, te sosem alszol?

2.: komolyra fordítva a szót: szerintem 15 évesen korai még kinyilatkoztatnod, hogy biszexuális vagy, de ami a legfontosabb:

3.: (bár én nem vagyok se meleg, se lány) de miért ne nézhetne egy férfi animét vagy bármi mást?

Szerintem a dolog nem itt dől el (mondjuk én még nem láttam olyan 15 évest, aki férfinak tűnt, de pár év múlva már teljesen nyugodtan lehet).

Ja és a legfontosabb, hogy te mit gondolsz - attól, hogy pl.: számomra egy rózsaszín inges, fehér gatyás pasas nem férfi, attól még lehet az, max. én vagyok előítéletes.

A 2., 12. és 15. (név nélküli) válaszok pedig jól példázzák, hogy ha valaki más, azt jól lehet utálni. Meg név nélkül szidni.

21F

2012. máj. 11. 07:11
 18/25 anonim ***** válasza:
100%

Bár meleg nem vagyok, de ha szabad, azért reagálnék.

1. Mindenkinek megvannak a maga gyerekes szokásai, nem ettől függ, hogy valaki tiszteletreméltó-e. Az anime különben sem gyerekeknek szól elsősorban.

2. Ha a kérdés rólad szól, akkor megjegyezném, hogy akkor is gondolhatod magadról, hogy vonz a saját nemed, ha szimplán nem tartod magad elég férfiasnak. Szóval a többieknek igazuk van, ne könyveld el magad 15 évesen még egyik szexuális beállítottság irányába se. A legjobb, ha nem is akarod megnevezni a dolgot csak szimplán élsz úgy, ahogy jónak látod, skatulyabéli kötöttségek nélkül.

2012. máj. 11. 08:06
 19/25 anonim ***** válasza:
Jol ita az egyik hozzászolo.nem kaptál apai szeretettet,férfi-mintát,és most ezt vetited rá egy álompasira.Valahogy igyvvoltam én is ezzel.csak énbennem nem álompasi jött,hanem mindig fiut kerestem,de mintha ö lenne a lány.Sajnos ez igy id rögzült bennem azóta is.Tehát kisebbség vagyok a kisebbségen belül...A nök is vonzanak,de a fiuk is de nem mint férfi,hanem mint lány...Ez van
2012. máj. 11. 16:29
 20/25 anonim ***** válasza:
nem oylanra sose tudnék férfikén nézni -.- fúh ba*dmeg.miért ne lehetne attúl még férfikén rádnézni?nem függ össze a kettő...és az animék nem gyerekesek...pl mondjuk ha a pikaccchut vagy a beybladet néznéd akkkor talán fura lenne...de még akkor se mert énis nézem ha megy a tv-benxD
2012. máj. 11. 17:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!