Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meleg fiúk, és lányok! Ti tudnátok férfiként tekinteni egy olyan srácra, aki animéket néz, pl rockman (megaman), naruto, Bleach?
Kisöcsi!
Apukád tudja? Megundorodna a saját fiától!
Tudnék hát.
Én is nézek animéket, ezek közül is, persze. Férfinak tekintem magam, hát miért ne volna az fiú, aki ő maga fiú és animét néz?
Nem értem a kérdést. :D Ez kérdés? Ó, LOL.
Bár én szinte kizárólag olyan tudományos kérdésekre szoktam itt válaszolni, amire más még nem írt, most én is beállok a sorba. Három dolog:
1.: hú, te sosem alszol?
2.: komolyra fordítva a szót: szerintem 15 évesen korai még kinyilatkoztatnod, hogy biszexuális vagy, de ami a legfontosabb:
3.: (bár én nem vagyok se meleg, se lány) de miért ne nézhetne egy férfi animét vagy bármi mást?
Szerintem a dolog nem itt dől el (mondjuk én még nem láttam olyan 15 évest, aki férfinak tűnt, de pár év múlva már teljesen nyugodtan lehet).
Ja és a legfontosabb, hogy te mit gondolsz - attól, hogy pl.: számomra egy rózsaszín inges, fehér gatyás pasas nem férfi, attól még lehet az, max. én vagyok előítéletes.
A 2., 12. és 15. (név nélküli) válaszok pedig jól példázzák, hogy ha valaki más, azt jól lehet utálni. Meg név nélkül szidni.
21F
Bár meleg nem vagyok, de ha szabad, azért reagálnék.
1. Mindenkinek megvannak a maga gyerekes szokásai, nem ettől függ, hogy valaki tiszteletreméltó-e. Az anime különben sem gyerekeknek szól elsősorban.
2. Ha a kérdés rólad szól, akkor megjegyezném, hogy akkor is gondolhatod magadról, hogy vonz a saját nemed, ha szimplán nem tartod magad elég férfiasnak. Szóval a többieknek igazuk van, ne könyveld el magad 15 évesen még egyik szexuális beállítottság irányába se. A legjobb, ha nem is akarod megnevezni a dolgot csak szimplán élsz úgy, ahogy jónak látod, skatulyabéli kötöttségek nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!