Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan szerezzem vissza volt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan szerezzem vissza volt barátnőmet, ha tudom, hogy vele akarom leélni az életem?

Figyelt kérdés
4éve voltam együtt volt barátnőmmel,akit egy idelye nagyon elhanyagoltam,volt egy veszekedésünk,1 hétig nem kerestem,és ö 2 hónapja elhagyott egy másik srácért akit kb.2 hete ismert.Én most jöttem rá menyire szeretem,és ,hogy nem becsültem meg amig volt.Probáltam visszaszerezni,de ö azt mondta ,hogy a mostani barátját szereti,engem meg már nem.De pár héttel elötte még ö eröltette az összeköltözést,én akkor huzodszkodtam,mert féltem.Én 22,ö 19.mindkettönknek az elsö igazi szerelem volt,csak a végefelé elég lapos és unalmas volt,és én nem tettem semmit ,hogy ne igy legyen.
2009. jún. 25. 02:36
1 2
 11/11 lacajoe válasza:
100%

Szoval...Igy tobb mint 1 honappal kesobb...

Olyan szintre jutottunk hogy megint szerelmesek vagyunk egymasba...Valoszinu 3 het mulva megkerem a kezet es remelhetoleg igent mond!

Remelem nektek is sikeretek volt....

Betartottam amit igertem amit leirtam es mukodott...Egy probat meger!!!

Sok sikert.

2012. aug. 1. 09:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!