Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Segíthet ez a módszer hogy elfelejtsem őt és lezárjam a múltat?
Sehogy nem tudok túllenni az exen. Kitiltottam, új számom van, egy közös ismerős sem ad róla infót a kérésemre mégsem megy. próbálom lekötni a gondolataim, bulizok ezerrel, volt hogy próbáltam beújítani egy kapcsolatot mégse.
a cuccait elzsákoltam már rég és úgy gondolom, mintegy jelképesen eltemetem valahova és úgy teszek mintha az ex lenne ott és meghalt volna. így talán könnyebb lenne elfogadni a tényt hogy már nem fogunk kommunikálni többé. nagyon beteg ötlet? nem tudom mit tehetnék, mindig az eszemben van pedig még máshova is költöztem.
Első vagyok.
Arról nem beszélve, hogy nehezen, vagy egyáltalán nem bomló anyagokat nem kellene a földbe temetni, már csak józan megfontolásból sem.
Egyszerûen dobd ki a kukába.
En egyszer azt csináltam, (ne szemetelj:))hogy a 8ik emeletrõl a fotóit szélnek eresztettem.Biztosan elfujta a szél, mert még nyomát sem láttam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!