Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudom, hogy a széptől még messze vagyok, de mit gondoltok rólam? (Képpel)
:) Mi a véleményetek hogy nézek ki? Van valami lehetőségem egyáltalán a srácoknál? A dátum ne tévesszen meg titeket. A fényképezőgépen nem volt beállítva rendesen a dátum....
Meglocsoltam a fűvet megint!
Átlagos széplány vagy, és a tested is rendben van, bár a ruha elég sokat takar és nem is feszül. A frizura nem annyira illik hozzád mint a hagyományos hajviseletek. A kisugárzásod kedves, de az összkép elég semleges. Nem sugárzol lehengerlő nőiességet se nem vagy kihívó, ami lehet hogy neked így most kényelmes de nem annyira vonzó. Az öltözék, mind színeiben mind összeállításában túlzóan visszafogott és snassz. Azt az inget igazán elajándékozhatnád!
Nekem nem tűnsz különleges szépségnek, így olyan nagy előnyöd nincs, ezért másból kell gazdálkodnod! Vannak nálad sokkal gyengébben kinéző lányok akik mesterei a külsejük manipulálásának olyannyira hogy az ügyeskedések eredményei már az életük felismerhetetlenül összeforrt részévé váltak, és csak azt nézi az ember hogy mitől is néz ki az az átlagos csaj ilyen istenien jól és vonzóan.
Ez részeredmény! Majd ha 18-20 leszel akkor más képet fogsz mutatni. Ismerek olyan csajt aki átlag alattiból dögös cicává lett, a jó és elegáns értelemben! Rajtad áll a változtatás iránya.
28F
10/8 :-)
Nekem tetszel, aranyos lánynak tűnsz. A szemeid például nagyon megfogtak :-)
Aki meg azt mondja, felesleg van rajtad, az kamuzik.... egyre többen buknak a kicsit husi lányokra, többek közt én is. Akinek meg egy piszkafa kell, az vegye el a kandalló mellől, vagy válasszon eleve olyan lányt, ne változtasson meg mást.
Node elég, elkalandozok :-) Szép vagy, aranyos vagy, némi szempillaspirál segíthet még jobban kiemelni a szemeid. Ruhák terén meg szerintem egy feszülős farmernacival és egy testhezállóbb felsővel nagyot ütsz. :-)
17/F
Aranyos és szexi kis cica vagy de húzd ki magad, váltsd le a ruhatáradat és keress egy nőiesebb frizurát a szép pofidhoz!
:)
Szerintem ki kéne próbálnod egy kis szemfestéket- kiemelni a szemeidet, és a kezdhetnél valamit a hajaddal, h mégis legyen valami formája.
Am annyira csúnya nem vagy:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!