Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudom, hogy a széptől még messze vagyok, de mit gondoltok rólam? (Képpel)
Figyelt kérdés
:) Mi a véleményetek hogy nézek ki? Van valami lehetőségem egyáltalán a srácoknál? A dátum ne tévesszen meg titeket. A fényképezőgépen nem volt beállítva rendesen a dátum....
2012. máj. 8. 21:10
31/48 anonim válasza:
Csinos....Vannak olyan lányok akiknek gyönyörű az arcuk a formájuk az alakjuk a hajuk csak egy bibi van némelyikkel hiába szép ha ragyás az arc bőre. A tiéden nem látok pattanásokat és szerintem sokkal előnyösebb a tiszta arcbőr ha kicsit szeplős is.
33/48 anonim válasza:
Szerintem teljesen átlagosan nézel ki
35/48 anonim válasza:
szerintem cuki lány vagy, mindenestől jöhetnél ;) Amúgy is a temperamentumod és a kisugárzásod dönti el hogy felfigyelnek e rád, egy jó csaj önérzetesen viselkedik. És megvan a magához való esze. De am külsőre is lazán megkívánnálak szép arcod van.
37/48 anonim válasza:
Az 05.09 12:03-as válaszoló vagyok. Tényleg nagyon szép vagy! :) Ezen az egész alakos képen jobban látszik! :)
38/48 anonim válasza:
A fűvet még mindig nem locsoljátok!
39/48 anonim válasza:
Szerintem is az egész alakoson jobban nézel ki :P Csinos lány vagy. Nem lesz gondod a fiúkkal, az biztos :D
F
40/48 anonim válasza:
Szupi lány vagy, és szépek a virgácsaid, végre valaki akinek nem piszkafa combjai vannak.
Komolyan elég sokáig nézegetettelek és egyre inkább az az érzésem támadt hogy lerángatnám rólad azt a farmert és végig puszilnálak lábtól lábig :) szóval csini!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!