Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért félnek tőlem a fiúk?
Figyelt kérdés
Sokszor azt veszem észre , h a fiúk az ilyen kis szende szűzies lányokat preferálják.Én 16 éves létemre igen érett vagyok mint alkatilag mint belül, de azt vettem észre , h az ilyen 30-40 éves pasik érdeklődnek utánam amitől kiráz a hideg akik korban hozzám illenek, jóformán meg sem néznek vagy csak nem veszem észre nem is tudom...A lényeg az , h szerintem ez részben a kevés önbizalmam miatt van(egyébként építés alatt áll:D szerencsére egyre több).Nem gondolom azonban , h csak bennem van a hiba .Miért félnek a fiúk az érettebb lányoktól meg attól , h valami problémát megbeszéljenek??Az előitéleteket pedig nem szeretem , attól még , h valaki nőként viselkedik egyáltalán nem jelenti azt, h a fiúkat kizsebeli vagy kihasználja.na de fölöslegesen is teszem fel a kérdést mert a fiúk mostanság még a kislányos beütésű csajoknál is alig mernek kezdeményezni.Talán azt hiszik , h én mindig kioktatnám őket és nekem nagy elvárásaim vannak (pedig nem).Mindenesetre érdekelne a fiúk véleménye erről illetve tanácsokat is szívesen fogadok.
2012. máj. 8. 17:01
1/10 anonim válasza:
A magabiztosság riasztó, a túlzott meg pláne. A szende lányokkal könnyebb kapcsolatot teremteni, valamiért kiszámíthatóbbnak tűnnek, pedig semmi köze hozzá. Majd ha nem 16 leszel, akkor ebből előnyt fogsz majd kovácsolni és az ujjad köré tekered bármelyik srácot.
2012. máj. 8. 17:06
2/10 A kérdező kommentje:
akkor nem lesz ugye az , h mondjuk 20 éves leszek és addigra már az 50eseknek fogok bejönni??:) köszi a bíztatást amúgy:D
2012. máj. 8. 17:11
3/10 Mézes Macko válasza:
Szia. Hát olyan pasit keres aki érett hozzád és meg ért és szimpatikus hidd el hogy ki fog alakulni a kapcsolat és a 20-30 évesekel ne foglalkoz lehet találni olyat aki nem olyan és aki érett hozzád.:)
2012. máj. 8. 17:13
4/10 anonim válasza:
Ha jó nő vagy, be fogsz ott jönni a 70 éveseknek isXD
Te leszel majd az, aki a jóképű szerény srácokat lazán elcsábítja, a szerény hímek szeretik a magabiztos nőket:)
2012. máj. 8. 17:15
5/10 anonim válasza:
16 éves létemre még nem tudhatod, hogy azért vannak a kotrásaid között is tökös srácok, akik nem félnek leszólítani!
A kérdés az, hogy te keresed e azok társaságát akik rámenősebbek!
Nem szabad a hiúság csapdájába esni mert nagyot lehet onnan koppanni!
Hidd el az élet tele van meglepetésekkel!
2012. máj. 8. 17:19
6/10 A kérdező kommentje:
De engem nem vonzanak az ilyen nyámnyila fiúk.Ahogy a rámenősek sem.Én a normálisakat szeretem ahol nem kell játszmázni és meg tudunk mindent beszélni.
2012. máj. 8. 17:26
7/10 anonim válasza:
szerintem te kicsit túl magasra tetted a mércét.
Aki szerény az "lehet", hogy jobban tud szeretni, viszont pont a szerénysége miatt kevésbé dominánsabb.
Szóval ha ilyen párt szeretnél akkor érdemes neked kezdeményezni.
2012. máj. 8. 17:31
8/10 anonim válasza:
Hogy nézel ki? Milyen magas vagy hány kg, milyen alkatú vagy, sportolsz e valamit?
Amit leírtál csak az alapján nem tudunk segíteni?
2012. máj. 8. 17:36
9/10 A kérdező kommentje:
170cm izmos alkatú (ez azért van mert régebben sportoltam ) és 58 kg.Szőkés vöröses a hajam és sötétbarna a szemem.Ja igen szemüvegem van!:))
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!