Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az jó megoldás lenne, ha nem beszélnék vele pasis témákról?
Na az ilyen baráttól komolyan agyfaszt tudok kapni... Nekem is volt egy ilyen barátnőm, neki minden r.ibancos volt, amit én csináltam, egyszerűen mindenért lenézett, bármit is csináltam (randiztam pár sráccal, ennyi, nem történt semmi -.-) végül otthagytam a búsba, nem beszéltem vele többet.
Akkor is én voltam amúgy a köcsög, mert miért nem mondok el neki semmit, de már nem érdekelt...
Én nem szoktam féltékenykedni a barátaimra, lehet, hogy irigylem valamiért, de akkor is örülök az örömének, hisz a barátom/barátnőm, és az ő boldogsága, nekem is jó... -.-
21L
Nem lehetséges, hogy ellaposodott a kapcsolata párjával, és ezért is reagál ennyire lehetetlenül a te sikereidnek?
Én a helyedben a szemébe mondanám a problémámat és kiprovokálnám, hogy nyögje ki, mi a valódi baja. Bár tény, hogy elég szemét tudok lenni ilyen esetekben... Egy ilyen barát nem köszönné meg, amit tőlem kap. Olyan szinten kiosztanám, amiért a saját sikertelenségei miatt nekem akar frusztrációt okozni, hogy többé nem állna velem szóba.
Ha fontos neked, akkor próbáld békésen, nem támadó módon előadni a te nézőpontodat. A témakerülés szerintem felesleges, mert nem múlik el tőle a feszültség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!