Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Írjak neki vagy ne, szerintetek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Írjak neki vagy ne, szerintetek?

Figyelt kérdés
Van egy fiú, akivel többször is összevesztünk már elég durván, viszont azóta már nagyon megbántam. Jobb ha hagyom, hogy elfelejtsük egymást vagy ilyen helyzetben érdemes még menteni a menthetőt?
2012. máj. 7. 21:29
 1/8 anonim ***** válasza:
Felejtsd el!
2012. máj. 7. 21:30
 2/8 anonim ***** válasza:

"viszont azóta már nagyon megbántam."

Szerintem attol fuggetlenul, hogy akarsz-e meg tole barmit, ilyen esetben illene irni.

2012. máj. 7. 21:31
 3/8 anonim ***** válasza:
Attól is függ, hogy ki vagy számára. Ha csak egy "csaj a múltból", ne írj. Ha volt legjobb barát, akkor érdemes.
2012. máj. 7. 21:45
 4/8 A kérdező kommentje:
Utolsó: épp ezaz, sajnos nem tudom :) nekem ő sokat jelentett, de megfordítva lehet hogy nem így áll a dolog. Mármint azt írta fontos voltam neki, de csalódott bennem.
2012. máj. 7. 21:58
 5/8 anonim ***** válasza:
3. vagyok: nekem is volt ilyen. Szívesen venném, ha írna a lány mindenesetre. Egy próbát megér. :)
2012. máj. 7. 22:00
 6/8 anonim ***** válasza:
Írj neki és majd kiderül, hogy mi lesz ;)
2012. máj. 7. 22:11
 7/8 anonim ***** válasza:
ha nem érdekel már akkor ne írj, viszont ha komolyan fontos még a számodra akkor írj! ha neki fontos vagy jól fogadja, ha nem akkor is le lesz tudva a dolog. rágódni sz*ar dolog, főleg azon, hogy "mi lett volna ha akkor... ráírok"
2012. máj. 7. 23:15
 8/8 A kérdező kommentje:
köszönöm a kommenteket! Írtam neki, de azt hiszem az a viszony már sosem jön vissza, ami volt, lehet viszont jobb is így.
2012. máj. 9. 20:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!