Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez vajon megcsalásnak számít, és ha igen elmondjam neki?
Figyelt kérdés
Sziazstok!Van 1 barátom 8 hónapja együttt vagyunk minden jól megy,de a múltkor mikor bulizni vltm ő meg a haverjaival iszogatott megismertem 2 srácot és bementünk a wcbe aztán lesz*ptam őket... :SS akkor még élveztem megminden de most már büntudatom van miatta csak félek elmondani a barátomnak merrt elég nagydarab meg minden... Szerintetek ez megcsalás és ha az elmondjam neki? :SS mi lesz ha megver vagy vmi??? ti mit tennétek az ö helyében ésmit az enyémben? :S2012. máj. 7. 21:15
21/31 anonim válasza:
fake.Még trollnak is gyenge vagy.
22/31 anonim válasza:
Ez egyáltalán nem számít megcsalásnak,mivel buli volt.Ezért nyugodtan elmondhatod neki,ő is azt fogja mondani hogy ez nem számít még annak.
23/31 anonim válasza:
ja és ötezeré jössz betonozni amúgy?
24/31 anonim válasza:
megcsalás? nem b*zdmeg, az értelmi színvonaladból ítélve felétek ez kb. köszönésnek számít…
25/31 anonim válasza:
"mért lennék ribanc? :O nemondj már ilyet ha nem is ismersz!!!"
Most próbálok rájönni, vajon miért mondhat rád valaki ilyet ismeretlenül...
26/31 anonim válasza:
Igazad van.Nem vagy ribanc. Biztos nagyon szolid vagy,csak mi tévedtünk.Kérlek mond még 1x,hány ismeretlent cuppantottál le egy wcben?
27/31 anonim válasza:
Melyik idióta pontozgat lefelé? Mert úgy látom a vélemények nagyjából egyeznek.
28/31 A kérdező kommentje:
26os:az említett buliban 2t, am meg nem sürün szoktam ilyet eddig max 10 volt szal..:/
2012. máj. 9. 16:02
29/31 anonim válasza:
Úristen 10 pasit szoptál le csak úgy? És szerinted NEM VAGY RIBANC? El kell szomorítsalak elég volt belőled ennyi is, hogy kijelenthessem: EGY BÜDÖSNAGY RIBANC VAGY!!! XD szánalom...
30/31 A kérdező kommentje:
Te meg 1 htalmas paraszt vagy.. :/
2012. máj. 11. 17:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!