Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek megbocsájtható a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek megbocsájtható a megcsalás?

Figyelt kérdés
2012. máj. 7. 20:10
1 2
 11/20 intrepid ***** válasza:
0%
Esete válogatja. Egy kissebb szexuális étvágyú nőt egy vehemensebb férfi ha megkímél a folytonos követelőzéstől, vagy fordítva, - bár az ilyen kapcsolat mindkét félnek kényelmetlen lehet. Azért működhet.
2012. máj. 7. 20:27
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
Nem, mert utána úgyis csak rosszul lennél. De legalábbis nagy az esélye, hogy nem bírnád feldolgozni, fájna, és félnél, hogy mi van, ha...?
2012. máj. 7. 20:30
 13/20 anonim ***** válasza:
70%

NEM.

Amelyik kutya egyszer átússza a folyót, az vissza is úszik.

2012. máj. 7. 20:34
 14/20 anonim ***** válasza:
Véleményem szerint nem! Én nem tudnék megbocsájtani semmi féle megcsalást!
2012. máj. 7. 20:34
 15/20 anonim ***** válasza:
Olyan nincs hogy helyzettől függ. Ja bocs mégis, ha pl.: fegyvert szorítanak a tarkólyához. Na akkor megértem, de amúgy NEM.
2012. máj. 8. 05:21
 16/20 anonim ***** válasza:

Azt el tudom képzelni, h nem gondol bele igazán, mert mondjuk távkapcs is, ivott is kicsit, rá is hajtott egy szép lány, megtörténik valami. Aztán látja, h mennyire fáj a szerelmének, és annyira rosszul érzi magát utána, h biztos h soha többet nem lenne rá képes. Na, akkor van esélye, de nagyon kell kaparnia. Más esetet nem tudok elképzelni, ami elfogadható. Jó, ha egy buliban lekapnak valakit, de nem is viszonozza meg semmi csak eltolja magától, az más, arról nem tehet. De ennyit tudok elképzelni.

20L

2012. máj. 14. 00:30
 17/20 anonim válasza:

Még a házasságunk elején egyszer azt álmodtam, hogy megcsalom a feleségem. Nagyon kellemes érzés volt és utána, álmomban még jobban szerettem őt. Úgy éreztem, fel vagyok vértezve.

De van egy fontos szabály. Soha, de soha nem beszélj előtte megcsalásról! Még arról sem, hogy X megcsalta Y-t.

2012. máj. 14. 10:09
 18/20 anonim ***** válasza:
Ha az egyik megcsalja a másikat, annak oka van. Ezen nem árt elgondolkodni!!! Ott mind a két félnél van valami gond!!!
2012. máj. 14. 12:40
 19/20 anonim válasza:

Szerintem igenis van olyan eset, amikor érdemes megbocsátani. Szerintem mindenki maga döntse el. Attól is függ, az mit gondol, aki megcsalta a párját. Én megbocsátottam a férjemnek, s az ismerőseim többsége akik tudták mit tett, azt mondták, hogy ők biztos nem tennék. Mikor megtettem, egy részük azt mondta, nem vagyok normális, egy részük meg becsült, hogy képes vagyok erre. Tény, hogy utánna jó darabig nagyon nehéz de időről időre könnyebb lesz. Én nem bántam meg!!!

Én tehát azt mondom, ne az döntse el, hogy megbocsátasz-e vagy se, hogy ki mit gondol. Hallgass az érzéseidre!

2012. máj. 14. 12:43
 20/20 anonim válasza:
NANÁ HOGY NEM!!!!!!!
2012. máj. 14. 14:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!