Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért van az hogy sok jó-pasin...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az hogy sok jó-pasinak nincs barátnője?

Figyelt kérdés
2009. jún. 24. 14:24
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
98%

mért van az hogy a sok jó-csajnak nincs pasija?????

ENNYI!

2009. jún. 24. 14:27
 2/11 anonim ***** válasza:
55%
Mert homokosok.
2009. jún. 24. 14:35
 3/11 anonim ***** válasza:
47%
Mert a nagyon jó nőknek mindig van, ezért a jó pasiknak csak alkalmi partner jut legtöbbször. És nem állnak le az átlagon aluli csajokkal, mert gáz lenne mutatkozniuk vele az utcán. Ennyi
2009. jún. 24. 14:39
 4/11 anonim ***** válasza:
78%
Az utolsóhoz még annyit, hogy a jó pasikat mindig dobják a nők előbb utóbb. Ezért vagy a jó pasi lép le először, vagy a nő. Legtöbbször a pasi szokott, kellemes kis rágalmazással a hátszélben.
2009. jún. 24. 14:53
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Attól függ, hogy kinek mi a jó... Ezt így nem lehet kijelenteni, hogy jó pasi. Ki szerint az? Valakinek más jön be mint a többieknek, és lehet hogy akik ilyen fiúra vágynak, soha nem találkoznak az illetővel.Valószínűleg ezért nincs barátnőjük, mert nem találta még meg a zsák a foltját. Szóval ez elég relatív.
2009. jún. 24. 15:05
 6/11 anonim ***** válasza:
80%
Hát mert a jó pasik tudják magukról h jól néznek ki és ebből adódóan egoisták...mellesleg valami mindig hibádzik egy jó pasiban,mert ha külsőleg is tökéletes lenne és belsőleg is, akkor mindenki őt akarná...de biztos félrelépő tipus vagy beképzelt vagy lenéző...stb szóval szerintem a belsőben kell keresni a problémát! DE tisztelet a kivételnek!
2009. jún. 24. 16:44
 7/11 A kérdező kommentje:

2.v....... kössz.

3. és az utolsó vállaszoló........ van benne valami.

2009. jún. 24. 17:28
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Ne haragudjatok, de butaság, amiket lányként kitaláltok. Legalábbis a legtöbb esetben nem igaz. Sok lány szerint jó pasi vagyok, gyakran bókolnak nekem, ajánlatokat tesznek. Én mégis azért nem jártam hosszú évekig egy lánnyal sem, mert pont az hiányzott belőlük, ami számomra a legfontosabb: a belső. Nálam egy kapcsolat ott kezdődik, hogy testi-lelki harmóniában vagyok a párommal. Az ilyet megtalálni nagyon nehéz, de mindennél többet ér.
2009. jún. 24. 23:00
 9/11 anonim ***** válasza:
Nekem sincsen most barátnőm. Egyszerűen nincsen szükségem felszínes kapcsolatokra. Ha valakit megkedvelek, azzal járni fogok. Elegem van az olyan lányokból, akik 1-2 hétig vannak veled, hogy elmondhasság, h uhh ez a pasi is megvolt.
2009. jún. 25. 02:54
 10/11 anonim ***** válasza:
Senki sem tökéletes,a jó pasikban is vannak hibák.Szerintem azért nincs,mert túlságosan válogatnak,hibatlan párt keresnek,olyan személy meg nincs
2009. jún. 25. 15:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!