Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nem tudom a srácot elfejejteni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tudom a srácot elfejejteni! Talán ő a nagy Ő?

Figyelt kérdés
Sziazstok! lehet hogy ezt a kérdést már nagyon sok mindneki feltette, és elég "tinis"de kiváncsi vagyok más is van e így ezzel. Amikor kisebb voltam (most 20)sokszor gondoltam már azt, hogy szerelmes vagyok, persze ez az idő múlásával ez az érzés elmúlt, megszűnt. De van egy srác, akit nem tudok elfelejteni. Szüleink ismerősök, mi olyan "barátok vagyunk", néha bezsélünk, én nagyon kedvelem, ő is szerintem engem. ! éve együtt voltunk nyaralni, ott majdnem összejöttünk, de még szerintem fiatal voltam a dologhoz és utána a kapcsolatunk uy ellaposodott, pedig akkor biztos tudom h szeretett! Na hát az én érzéseim meg.. iszonyatosan szeretem! De már nem szeretem azt, hogy szeretem! sokszor gondoltam arra hogy talán azért nem tudom őt elfelejteni, mert ő az, akit "nekem teremtettek", nem vagyok ez a mélabús tipus. de egyszerűen nem tudom elfejetnei!! Néha kicist halványulnak az érzések (abszolut nem teljesne, csak minden 3. mp-be gondolok rá:D) de történik valami, egy jót bezsélünk, egy kép, stb. és másis fél pillanat alatt ugyan az az erős érzelem rámjön amit "nagy nehezen "már lekűzdöttem? Miért lehet ez, talán tényleg jelent ez valami többet mint egy "sima" szerelem? Mit tehetnék?
2012. máj. 6. 21:02
 1/4 anonim válasza:
Figyeld meg a gesztusait,mikor találkoztok. Figyeld,ahogy rádnéz. Ha ő is így érez,az le fog jönni neked. És beszéljétek meg,hogy mit éreztek egymás iránt.
2012. máj. 6. 21:08
 2/4 anonim ***** válasza:
Szerintem a szerelem ennél több. Nálam az is volt, hogy egy tök ismeretlen egésznap 3 mp-ben csak rá gondoltam. Szóval ez a nem elfelejtős dolog még nem szerelem. Akkor szerelem, ha vágysz vele lenni és akkor is jó vele lenni, ha unatkozol. Ahogy elolvastam inkább "ellaposodott". Én barátnőmmel unatkozva is megvagyunk:) Nincs az a kínos csend, hogy mondj már valamit vagy különben csá. Szerintem a nagy Ő-d még otthon ül magában.
2012. máj. 6. 21:15
 3/4 A kérdező kommentje:
Utólsó kommentelő, talán félreértetél! Nem vagyunk együtt!!! és igen, vágyom rá, minden pillanatban, ha mást ne, csak így vele lenni, a közelében, első kommentelő, igen a gezstusai.. ettől vagyok ki:D rámnéz..mosolyog, csillog a szeme, olyan édes!!:) egyértelmű utalásokat tett, hogy folyamatosan nézi az adatlapom, tudom nem nagy dolog, de azért édes volt :) mondta is, hogy kedvel, stb... de mégis oylan fura, néha meg rám sem hederít:( Pont ezért!!! Pl. bálba szoktunk jártni és tavaly oda sem jött, amikor máskor meg várjuk hogy talizzunk!! Egyszerűen nem tudok elmenni rajta!!!!
2012. máj. 6. 21:19
 4/4 anonim ***** válasza:
Nem értettelek félre hanem te engem:) Tudom, hogymár nem jársz vele hisz a kérdésedben benne van. Szerinted nem olvastam el? Másrészt, ha azt érzed amit leírtam akkor szereted őt és nem ellenkezője. Figyelj oda mit olvasol:)
2012. máj. 6. 21:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!