Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet levenni a lábáról egy eléggé félénk srácot?
Van egy srác, akivel egy helyen lakunk, ő egy utcával odébb, de egy buszmegállónál szállunk le. A nevét nem tudom, és pontosan azt sem, hogy melyik házban laknak, és ráadásul van, hogy havi egyszer, vagy kéthavonta egyszer jövünk egy buszon, hacsak én nem megyek reggel későbbi busszal (akkor viszont elkések az első órámról :S).
A múltkor (kb. 2 hónapja) együtt jöttünk haza, és szemeztünk is, csak én is eléggé bátortalan vagyok, és nem merek "kezdeményezni". :( Tudnátok ajánlani valamit??
Azt sem tudom, hogy bejövök-e neki...?! L/16, ő asszem 17, de nem bizti :S
Keresd meg fb-n, így megtudod a nevét, telefonszámát, lakhelyét, tudomisén még miket oszt meg magáról infókat.
ezután felhívhatod, ráírhatsz, elmehetsz sétálni arra amerre lakik.
#2 vagyok!
Fejér? Fene, akkor sajnos nem stimmel. Sajnálom.
10:53
kerestem mindenhol, barátnőmtől is kérdeztem a nevét, aki velem volt, mikor egy buszon jöttünk, de ő sem ismeri. :( Pedig majdnem mindenkit ismer a faluból, de őt nem. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!