Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rájöttem a párom azért nem képes szeretetet mutatni felém, mert behódolásnak veszi! Hogy változtassak ezen?
Ő a dominánsabb fél a kapcsolatunkban, sokszor érezteti, hogy az úr a háznál, stb, de közben olyan édes :) csak ezt nem tudja.
Szóval a nagy erős kép mellé szükséglete szinte, hogy nem kedveskedik, nem mondja, hogy szeret, ha egyszer mondja, azt eltehetem kb fél-, 1 évre a memóriámba.
Én meg pont, hogy egy érzékeny nő vagyok, folyamatos szeretethiánnyal, néha már önbizalomhiánnyal küzködő.
próbáltam neki szeretetet kifejezni mindig, mutatni, éreztetni, hogy ez amolyan természetes dolog, nem nagy valami. nem hatott.
legutóbb már mindent feladva, tudom nem szép, de már olyat mondtam neki, hogy aki engem nem szeret, ne legyen az életemben társként, meg pláne.
és állítom képes még szakítani is, minthogy kimondja, tekintve, hogy nem reagálja le!
más ötlet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!