Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Rájöttem a párom azért nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rájöttem a párom azért nem képes szeretetet mutatni felém, mert behódolásnak veszi! Hogy változtassak ezen?

Figyelt kérdés

Ő a dominánsabb fél a kapcsolatunkban, sokszor érezteti, hogy az úr a háznál, stb, de közben olyan édes :) csak ezt nem tudja.

Szóval a nagy erős kép mellé szükséglete szinte, hogy nem kedveskedik, nem mondja, hogy szeret, ha egyszer mondja, azt eltehetem kb fél-, 1 évre a memóriámba.

Én meg pont, hogy egy érzékeny nő vagyok, folyamatos szeretethiánnyal, néha már önbizalomhiánnyal küzködő.

próbáltam neki szeretetet kifejezni mindig, mutatni, éreztetni, hogy ez amolyan természetes dolog, nem nagy valami. nem hatott.

legutóbb már mindent feladva, tudom nem szép, de már olyat mondtam neki, hogy aki engem nem szeret, ne legyen az életemben társként, meg pláne.

és állítom képes még szakítani is, minthogy kimondja, tekintve, hogy nem reagálja le!

más ötlet?

2012. máj. 6. 19:51
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
Nem szeret.Tapasztalat.Az ilyen pasi nem szeret csak uralkodik.
2012. júl. 24. 12:07
 22/22 anonim ***** válasza:
Lehet,hogy tényleg együttműködsz vele.Nekem is volt ilyen pasim.Mindig zsarolt,hogy ez lesz meg az lesz ha nem azt csinálom amit mond! Vásárolt nekem ruhákat ami nem tettszett nekem de fölvettem meg mindig jártam hozzájuk próbálva bevágódni náluk meg a családnál méh ha bunkók is velem.Azt nem kellett volna.
2012. júl. 24. 12:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!