Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Rájöttem a párom azért nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rájöttem a párom azért nem képes szeretetet mutatni felém, mert behódolásnak veszi! Hogy változtassak ezen?

Figyelt kérdés

Ő a dominánsabb fél a kapcsolatunkban, sokszor érezteti, hogy az úr a háznál, stb, de közben olyan édes :) csak ezt nem tudja.

Szóval a nagy erős kép mellé szükséglete szinte, hogy nem kedveskedik, nem mondja, hogy szeret, ha egyszer mondja, azt eltehetem kb fél-, 1 évre a memóriámba.

Én meg pont, hogy egy érzékeny nő vagyok, folyamatos szeretethiánnyal, néha már önbizalomhiánnyal küzködő.

próbáltam neki szeretetet kifejezni mindig, mutatni, éreztetni, hogy ez amolyan természetes dolog, nem nagy valami. nem hatott.

legutóbb már mindent feladva, tudom nem szép, de már olyat mondtam neki, hogy aki engem nem szeret, ne legyen az életemben társként, meg pláne.

és állítom képes még szakítani is, minthogy kimondja, tekintve, hogy nem reagálja le!

más ötlet?

2012. máj. 6. 19:51
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:

"Ha szeret, akkor kimondja. Lehet, nem annziszor, ahanzyszor, ahogyan szeretned, de nem kockaztatja meg, hogz ezert elveszitsen. "

de ez nem az erőfölényfitogtatóaknál van érvényben.

hidd el, ismerem a párom.

azt várja, hogy én kezdjek most békülni.

minden vitánk jóformán hatalmi harc. nem is konkrét tárgy a lényeg, hogy miről megy. hanem hogy ki enged.

2012. máj. 6. 20:58
 12/22 A kérdező kommentje:

én meg hagyom "győzni"

a férfi azt hiszi ő választott, pedig nem, de a nő meghagyja ebben a hitében...

így manipulálható.

csak a fentire fogytak már el az ötleteim.

2012. máj. 6. 21:01
 13/22 anonim ***** válasza:

Igaz, az erofitogtato olyan, amit leirtal. Elhiszem, hogy ismered a parod. De nem minden ferfi ilyen, sot. En is ismerem a parom.

Irtad, hogy te rahagyod, igy azt hiszi, o gyoz, igy manipulalhato. Hiszen te is jatszod ezt a hatalmi jatszmat. Ugyanugy reszt veszel benne, titkon azzal vigasztalod magad, hogy megis te nyertel. Kozben meg arra vagysz, hogy igenis kimutassa, mondja, ereztesse, hogy szeret. Legalabb magadat ne csapd be.

2012. máj. 6. 21:04
 14/22 A kérdező kommentje:

Sajnos muszáj játszani, mert ő alapból ilyen természet.

és én nem szakításon gondolkodom. mert nem mástól van szükségem érzelmekre, hanem tőle.

2012. máj. 6. 21:12
 15/22 anonim ***** válasza:

Akkor jatszd tovabb a jatszmat, de ne varj mast, mint amit eddig kaptal. A kapcsolat addig mukodik, amig jatszmaztok.

Tudod, en ugy gondolom, ilyen parkapcsolatban sosem kapod meg azokat az igazan mely erzelmeket, amikre annyira vagysz.

2012. máj. 6. 21:14
 16/22 A kérdező kommentje:

aki nem játszmázik, sem biztos hogy mély érzelmeket képes táplálni.

annyi válás van napjainkban...

2012. máj. 6. 21:20
 17/22 anonim ***** válasza:
ritka sz.r kapcsolat lehet a tiétek ..
2012. máj. 7. 08:07
 18/22 anonim ***** válasza:
Te is jól kifogtad:D
2012. máj. 7. 10:51
 19/22 anonim ***** válasza:

"aki nem játszmázik, sem biztos hogy mély érzelmeket képes táplálni. "

de így játszmázással meg hatalmi harcokkal esélyed sincs mély érzelmekre. lehet ezt húzni még évekig is, de kérdés meg éri e egy olyan kapcsolatban lenni amiben taktikázni kell.

2012. máj. 7. 13:50
 20/22 A kérdező kommentje:

tekintve, hogy úgy néz ki, hogy vége is, ezen most nem tudok gondolkodni, hogy megéri e ebben lenni, vagy nem, amikor fél lábbal kint vagyok.

ugyanis, márcsak azért sem fogok én kezdeményezni most.

Ha valóban nem szeret, ha valóban csak azt szereti, aki behódol (mert ha kezdeményeznék, tárt karokkal fogad mindig)szóval akkor hagyom is, hagy menjen.

2012. máj. 7. 22:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!