Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi késztet arra egy fiú és egy lány testvért, hogy összeházasodjanak? (még infó lent)
Figyelt kérdés
A szomszéd épületben ahol lakok állítólag él egy pár akik testvérek, és együtt élnek. Egyes emberek elítélik őket. Szerintetek igazuk van vagy a szeretet ennyire kiszámíthatatlan dolog?2012. máj. 6. 17:52
11/19 anonim válasza:
heh.pletykák..barátkozz velük nyugodtan.Lehet jobban jársz minthogy azokkal legyél igazán jóban akik kibeszélnek másokat.(Így mellékesen megjegyzem azok nem biztos ,hogy őket beszélik ki csak.)Nem minden az ami látszik! Ha egészséges a gyerek abból már gondolhatod ,hogy nem egy "fészekből" származnak.
12/19 A kérdező kommentje:
Persze már mondtam hogy nem fogok ettől másképp nézni rájuk. Valószínűleg ilyen kapcsolat lehetetlen is lenne minden szempontból ebben a században...
2012. máj. 6. 18:17
13/19 anonim válasza:
Nagyon sokan összetévesztik a szeretetet a szerelemmel.:/
14/19 A kérdező kommentje:
Utolsó: ebben van valami. Amikor azt mondom, hogy szeretek valakit, akkor csak egy célom van az illetővel hogy segítsem őt és boldoggá tegyem, de a szerelem ennél önzőbb dolog... Na ezért gondoltam hogy lehet ennek a pletykának alapja.
2012. máj. 6. 22:11
15/19 A kérdező kommentje:
Jah és most tettek fel egy hasonló kérdést, valamelyest kapcsolódik ide:
http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ker..
2012. máj. 7. 14:47
16/19 Sziklaaa válasza:
Szia!
Ha téged nem zavar a "tudatlanság" akkor szerintem ne foglalkozz velük. Légy velük továbbra is olyan mint eddig.
A másik felmerülő dologra meg annyit írnék, hogy amit anno a biológia tanáromtól hallottam: "A kék szeműek mind korcsok! De nem viccből, ők genetikailag selejtek" :D
17/19 A kérdező kommentje:
Én kék szemű vagyok. Most megsértettél! :P :D
2012. máj. 8. 15:22
18/19 Sziklaaa válasza:
Ohh, bocsi! Pedig már el szerettem volna kérni a számod, hogy elhívjalak randizni. :P:D
19/19 A kérdező kommentje:
Khm... előbb kort és nemet a lehetséges :D
2012. máj. 9. 09:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!