Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan vegyem rá a pasimat,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan vegyem rá a pasimat, hogy végre szexeljen velem?

Figyelt kérdés
22 éves vagyok, pasim 25, három hónapja járunk és még nem feküdtünk le. Pedig már nagyon kívánom, őt is és a szexet is, teljesen kivagyok hogy nem visz ágyba. A héten, amikor este egy buliban nagyon csókolóztunk, mondtam neki, hogy nagyon szeretném vele tölteni az éjszakát, de mondta, hogy legyen különlegesebb az első szex. Mit csináljak, hogy végre lefktessen???

2012. máj. 6. 17:33
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy kicsi a farka és szégyelli...
2012. máj. 6. 18:20
 12/15 A kérdező kommentje:
Nem tudom, de nem lesz nagyobb a farka akkor sem, ha továbbra sem visz ágyba. Amúgy meg lehet a kisebbel is örömet okozni, csak jussunk el oda
2012. máj. 6. 18:24
 13/15 anonim ***** válasza:
Nálam nem kellene többet tenned,azt kapnád amire vágysz!
2012. máj. 6. 18:25
 14/15 anonim ***** válasza:
Valami tuti nincs rendben vele, ha ennyit vár. Vagy kicsi a farka vagy impotens, esetleg más egyéb okok lehetnek.
2012. máj. 6. 21:41
 15/15 anonim válasza:
nyomulj egy kicsit és ebből következtetnie kéne arra, hogy már készen állsz arra hogy lefeküdjetek. És ha akkor sem akarja a barátod akkor nem akarja elsietni. érted? Nem kell egyből rosszra gondolni./és másik pasit se keresni/
2012. máj. 7. 13:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!