Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan vegyem rá a pasimat, hogy végre szexeljen velem?
Figyelt kérdés
22 éves vagyok, pasim 25, három hónapja járunk és még nem feküdtünk le. Pedig már nagyon kívánom, őt is és a szexet is, teljesen kivagyok hogy nem visz ágyba. A héten, amikor este egy buliban nagyon csókolóztunk, mondtam neki, hogy nagyon szeretném vele tölteni az éjszakát, de mondta, hogy legyen különlegesebb az első szex. Mit csináljak, hogy végre lefktessen???2012. máj. 6. 17:33
3/15 anonim válasza:
csábítsd el nő vagy ne légy már ennyire nyominger :)
4/15 anonim válasza:
Keress másik pasit akire nem kell ennyit várni.. Biztos impotens szegény... :-)
5/15 anonim válasza:
Ezt nem hiszem el.25 éves és ez a helyzet!!??Ha Te kezdeményezel először,akkor nem az igazi,mert Te vagy a nő.Ha Ő nem csinál semmit,akkor tipli vagy türelem.
26n
6/15 anonim válasza:
Csatlakozom az előttem szólóhoz, de utána írj ki megint egy kérdést, hogy minek akar egy hét múlva megfektetni!
7/15 anonim válasza:
Ha egy pasit 3 hónap után noszogatni kell egy kis szexért akkor másik után kell nézni.Kívánom hogy ne érjen semmilyen negatív meglepetés:)
8/15 anonim válasza:
szerintem nem igaz hogy MÁSIK UTÁN KELL NÉZNI! :D te is próbálkozhatsz erőteljesen, aztán ha vmi nem tetszik, igen, nézhetsz másik után is
9/15 A kérdező kommentje:
Mondtam már neki, hogy töltsük együtt az éjszakát, de ő még várni akar. Eddigi pasijaimnál mindig én mondtam, hogy még várjunk, nem értem miért nem akar megkefélni. Szerintetek mit kéne még tennem?
2012. máj. 6. 18:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!