Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már olyan másoknak is, hogy egy ismeretlen lányra, vagy pasira, akit még sosem látott azt gondolta, hogy nagyon szimpatikusak egymásnak?
Figyelt kérdés
Egy 20 éves fiú vagyok, és tavaly előtt nyáron egy bevásárló központban láttam egy lányt, és olyan érzésem volt, mintha ismertem volna valahonnan. Szerintem szimpatikusak voltunk egymásnak, mert elég sokszor egymásra néztünk, és a szemében láttam, hogy nem úgy néz rám, hogy: Ne nézzél már ennyire te hülye gyerek! Annyira oda mentem volna hozzá, mert tényleg úgy éreztem, hogy jól el tudnánk beszélgetni. Lehet, hogy ez csak egy kis hülyeség, és semmi értelme, de egy ideig nem tudtam kitörölni a fejemből, mert annyira tetszett. És nem tudom, hogy ha ilyenkor odamennék hozzá, akkor lehetne-e ebből valami több is, vagy ilyen érzése mindenkinek van néha, és nem kell törődni vele? Kíváncsi vagyok a véleményeitekre, de ne nézzetek hülyének ez miatt! Szerintetek ez az érzés miért lehet?2009. jún. 24. 12:01
1/6 anonim válasza:
Nem ez miatt hanem emiatt :D kérdésedre válaszolva: velem is előfordult már többször is, és szerintem lehet belőle több is, csak merni kell... mert ha tényleg érzed hogy nem úgy néz ahogy írtad is, hogy ne nézzél, hanem látszik hogy tetszel, miért ne? :)
2/6 anonim válasza:
Szerintem nyugodtan odamehetsz ilyenkor , és akármi is lehet belőle, ha ő is hasonlóakat érez. Én is voltam már így, hogy valaki első látásra szimpatikus volt, de hogy miért, nem tudnám megfogalmazni. És miért lennél hülye?
3/6 anonim válasza:
Igen, ez velem is többször előfordult már. Szerintem ha legközelebb ilyen érzel, nyugodtan menj oda! : )
4/6 A kérdező kommentje:
Csak azért írtam ,hogy ne nézzenek hülyének, mert elég sokszor írják, hogy de hülye kérdés, bár ezt én sem tartom annak, de lehet, hogy valakinek ez az! Örülök, hogy nektek nem, és amit válaszoltatok, az is tetszik:) Akkor oda megyek legközelebb!;) Köszi a válaszokat!
2009. jún. 24. 12:42
5/6 anonim válasza:
Ha fiú lennék én kezdeményeznék.De egy lánytól ez nem gáz
dolog?Voltam én is ilyen helyzetben,nem mertem lépni,utána
meg nem tudtam hosszú ideig kiverni a fejemből,hogy mi lett
volna ha..
6/6 anonim válasza:
én ilyenkor mindig azt mondom hogy egyszer élünk,nyugodtan menj oda. mit veszíthetsz? semmit;) max azt mondja hogy nem. és ennyi..úgysem valószínű h összefuttok még utána:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!