Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátnőm meghibbant vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőm meghibbant vagy kiszeretett belőlem?

Figyelt kérdés

A barátnőm 17 éves lesz jövő hónapban.

Most menstruál, és elég nehéz szokott lenni ilyenkor a kapcsolat, de most aztán halálosan rossz.

Kedvtelenül beszélget velem, ha valami olyat mondok már lelép msnröl, azt mondja hogy hagyjam békén és most ne beszéljünk, de mással meg elvan, elbeszélget normálisan, írja a :) fejet meg stb, velem meg tök közömbös.

Kérdeztem tőle hogy: szeretnéd jobbá tenni a kapcsolatunkat és mindent beleadni hogy jobb legyen? Válasz: igen. kérdeztem hogy szeret-e azt mondta hogy igen nagyon, szerelemböl stb.

Most mégis mi ez? kb 1 hete van ez, és mielőtt megjött ezt csinálta, előtte is vitáztunk már, de ez most mindent visz.

Ma lemondta a találkozót azzal az indokkal hogy: ma anyák napja van és nem akar találkozni mert ilyenkor otthon akar maradni, holott megbeszéltük tegnap hogy 3 ra megyek érte.

Holnap lemegyünk sétálni, és kérdeztem tőle hogy: ha mindent megbeszélünk, és megbeszéljük hogyan lehetne jobbá tenni a kapcsolatot akkor olyan lesz mint régen? Mondta hogy igen, jó lenne.

Kiraktam neki egy szerelmes zenét fészre, de ő letörölte és ezt irta amikor megkérdeztem hogy miért törölte le: ": állandoan ilyeneket rakszki inkább ne"

Nem értem mi lehet a baj:S

Tanácsok? 2 éve vagyunk együtt, első szerelem.

18/F

2012. máj. 6. 14:48
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:

általában ez van ha megvan neki, de már 1 hete ilyen és multhéten azt mondta hogy nem tudja mit érez, és hagyjam most békén :\

kérdeztem tőle hogy: ugye te is szeretnéd ha kettőnk közt tökéletes lenne minden?

válasz: igen

belefogunk adni mindent?

válasz: bele

ajjj miért vagyok ilyen hülye istenem...

2012. máj. 6. 15:14
 12/23 A kérdező kommentje:

mondta nemrég hogy viselkedjünk úgy mint a barátok, tehát járunk meg minden de mégis barátként viselkedünk egymással.

ebböl kifolyólag kérdeztem hogy:

azért ne rakjak ki neked olyanokat fészedre

mert viselkedjünk barátként? igy gondolod?

válasz: igenigy

tök közömbös :q

2012. máj. 6. 15:16
 13/23 anonim ***** válasza:
aha, így már egyértelmű. Nem hiszed el de pont ugyanezeket hallgattam én is. És vártam a csodát, hogy majd rendbe jön. Hát hülye voltam és te is ha hagyod magad kihasználni! Ebből már nem fog jó kisülni. Figyeld meg előbb vagy utóbb jön egy csávó és ő majd akkor fog otthagyni érte, mert addig nem volt gerince megmondani az igazat, csak még kellettél neki hogy ne legyen egyedül. Nem éri meg, hagyd ott. Előtted az élet.
2012. máj. 6. 15:32
 14/23 A kérdező kommentje:
előttem az élet... vele terveztem mindent, a jövőmet meg mindent. ha békénhagyom az a baj ha meg nem akkor az a baj :\
2012. máj. 6. 15:33
 15/23 Diavolino44 ***** válasza:
Nem akarlak elkeseríteni, de jobb ha dobod a csajt. Lehet 1 hónapig külön vagytok rájön mennyire hülyén viselkedett. Ha meg nem akkor meg megkímélted magad feleslegesen eltöltött hónapoktól amibe szenvedni fogsz ha ezt csinálod.
2012. máj. 6. 15:35
 16/23 A kérdező kommentje:

kérdeztem tőle hogy ha nem keresném akkor ő keresne-e

aztmondta hogy igen de félek hogy nem keres:s

ha nem írok rá akkor nem is beszélünk, ha meg rámír akkor meg azvan hogy mér nem irtam?...:\

2012. máj. 6. 15:39
 17/23 anonim ***** válasza:
igen előtted az élet. mert én is a volt barátnőmmel képzeltem el mindent. És ő is velem. már megvolt a gyerekünk neve meg minden. De visszagondolva, nekem kellett volna szakítani mikor így húzta az agyam. De nem tettem meg, hagytam magam kihasználni, és végignézhettem, hogy egyszer csak lelép egy másik csávóval. Én azóta is (4 hónapja) szenvedek, de már kezdek rájönni, hogy nekem kellett volna lépni, mert akkor nem tudott volna ennyire megalázni. És lehet, hogy ha tényleg külön vagytok egy kicsit rájön mit is akar igazából. Ne hagyd, hogy játszanak az érzelmeiddel! Egyik nő sem érdemli meg azt. Mondom nekem 4 év ért véget így.
2012. máj. 6. 15:41
 18/23 anonim ***** válasza:
Hát sztem sem lesz jobb... :( én is jártam már így...csak nekem ugye a pasim volt ilyen...vagy odaállsz elé és megmondod neki, hogy ez neked nem jó így és változtasson a hozzáálláson, vagy akkor hisztizzen olyannak akinek ez kell!!! pláne ez a face-s dolog..pff...manapság mindent ott osztanak/osztunk meg, ha már onnan is leszedi h kapcsolatban, bukott a dolog...abban is lehet vmi, h ha külön vagytok pár hetet/hónapot, rájön mekkora idióta volt, de ha nem jön rá ezekre, akkor kár rá pazarolnod az idődet, találhatsz magadnak olyan csajt aki becsüli az odaadást, tiszteletet és szeretetet!!! sajnos én sem találtam még ilyen pasit, de neked is türelmesnek kell lenned ha ez bekövetkezne :)
2012. máj. 6. 15:42
 19/23 anonim válasza:

Msn-en beszélgetsz meg fészre raksz ki szerelmes zenét...

Napfényt azért még szoktál látni?

2012. máj. 6. 16:17
 20/23 A kérdező kommentje:

most sétáltam a városba és gondolkodtam, igen nem vagyok otthon ülő tipus konditerembe és edzésre is eljárok rendszeresen, barátaimmal is leszoktam menni, de úgy érzem hogy senkire sincs szükségem csak rá.

annyira idegesít ez a közömbösség...:\

2012. máj. 6. 17:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!