Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm meghibbant vagy kiszeretett belőlem?
A barátnőm 17 éves lesz jövő hónapban.
Most menstruál, és elég nehéz szokott lenni ilyenkor a kapcsolat, de most aztán halálosan rossz.
Kedvtelenül beszélget velem, ha valami olyat mondok már lelép msnröl, azt mondja hogy hagyjam békén és most ne beszéljünk, de mással meg elvan, elbeszélget normálisan, írja a :) fejet meg stb, velem meg tök közömbös.
Kérdeztem tőle hogy: szeretnéd jobbá tenni a kapcsolatunkat és mindent beleadni hogy jobb legyen? Válasz: igen. kérdeztem hogy szeret-e azt mondta hogy igen nagyon, szerelemböl stb.
Most mégis mi ez? kb 1 hete van ez, és mielőtt megjött ezt csinálta, előtte is vitáztunk már, de ez most mindent visz.
Ma lemondta a találkozót azzal az indokkal hogy: ma anyák napja van és nem akar találkozni mert ilyenkor otthon akar maradni, holott megbeszéltük tegnap hogy 3 ra megyek érte.
Holnap lemegyünk sétálni, és kérdeztem tőle hogy: ha mindent megbeszélünk, és megbeszéljük hogyan lehetne jobbá tenni a kapcsolatot akkor olyan lesz mint régen? Mondta hogy igen, jó lenne.
Kiraktam neki egy szerelmes zenét fészre, de ő letörölte és ezt irta amikor megkérdeztem hogy miért törölte le: ": állandoan ilyeneket rakszki inkább ne"
Nem értem mi lehet a baj:S
Tanácsok? 2 éve vagyunk együtt, első szerelem.
18/F
ja és: nem vagyunk kapcsolatban fészen mert leszedte 1 hete amikor vitatkoztunk, most meg felpakolt magáról képet.
1 közös képünk sincs kint neki..
Szerintem finoman szólva is elég hisztis bár ez lehet még a kamaszkor. Beszélgess el vele komolyan, ne hagyd, hogy mindig az legyen amit ő akar, a kapcsolat egyik alapja a kompromisszum, tehát mindenki jól érezze magát.
Úgy tűnik mintha nem venné komolyan azt a dolgot, így meg nincs értelme, de az is lehet, hogy csak egy rossz időszak. Beszélj vele erről és ne hagyd magad ha valami nem jó akkor meg kell beszélni ha nem lehet akkor egyértelmű a dolog.
23l
figyelj Tesóm. 23 éves vagyok,és 3 éve vagyok azaz mostmár voltam egy full komoly kapcsiban...neked is jó szíved van mint nekem...és sztem tesem vagy rossz csávó ahogy én sem .(külső,belső) de HIÁBA. ezt a mai nők már nem keresik,nem érdemlik meg CSAK ÉS KIZÁRÓLAG kihasználják. most lehet lefogod sza@ni amit írok,de hiddel tapasztalatból írom. különben adjon valaki magyarázatot arra amikor jó egy csávó az ágyban,testileg minden rendben van vele,törtet a közös és sikeres jövő fele,mindennap kielégíti a párját minden téren...ez nem jó a nőknek?na haggyuk már...a mai nők már teljesen másak mint anno anno...én most belevágok újra agglegényként az életbe és minden nőt kifogok használni akiket csak lehet.ne gondolják már,hogy ők fognak minket hülyének nézni.továbbra is tisztelni fogom őket,kivéve 1 dolgot: érzelmileg.
23/F
Hú, ezek a nők... Velem is volt ilyesmi, én 19 vagyok, és négy éves kapcsolatom ment szét így. Én mindig is kedves és odaadó voltam, de ő több hónapon át húzta az agyam. Egyszer szeretett egyszer nem, egyszer áradozzak neki meg szeressem nagyon máskor meg nehogy hozzáérjek stb.
Szerintem várj még egy kicsit, majd ha elmúlik neki, akkor is próbálj vele értelmesen beszélni, de ha nem megy, akkor hagyd a p*csába, mert csak te leszel megalázva a végén. Saját tapasztalatom szerint.
kérdeztem hogy ha kívánhatna egyet mi lenne az?
ezt válaszolta:
ő:hogy minden legyen tökéletes
én:mármint velünk?
ő:meg ugy családdal meg mindennel
nagyon félek hogy már nem szeret csak mondja:\
de figyelj előző válaszoló...mire várjon?tapsra? várjon még,hogy jobban fájjon neki ezaz egész? még a vak is látja azt amit én is megéltem. persze szeretlek jjaj persze sírok neharagudj.haggyuk a hülye dumát . haggyuk...ez mind csak duma. fiatalok vagyunk részben aláírom,hogy vágyunk a szórakozásra és egyedül létre. DE AKKOR MEG NE VÁGJON BELE EGY PASIVAL SEM,MERT AHHOZ MÁR PO@A KELL. sajnos sok nő van,aki szereti eljátszani azt,hogy ő jobban szeret szórakozni és bulizni,pasizni,de néha amikor úgy érzi akkor van mellette egy támasz.na meg az annnyát már elnézést. senkinek nem leszek a támasza.vagy kelljek valakinek azért mert fontos vagyok neki,vagy csákány külön vágány...
23/F
2. igen, nagyon sok lánynak bejövök, és nagyon sokan akarnak/akartak velem járni.
de ő ezt sajnos nem becsüli meg :(
amikor rámír egy lány akkor már hisztizik hogy akkor jó legyek vele cső stb.
tegnap beszélgetett a volt pasijával akivel 2 hónapot voltak együtt, tök átlagos dolgokról, és 1 másik csávóval is aki kissebb nála.
velük tök jól elbeszélgetett velem meg kedvtelenül meg hagyjam már békén stb :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!