Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nektek be jönnek az ilyen pasik?
akik jó fejek,viccesek és törődőek de viszont csúnyák!
be jönnek az ilyen pasik nektek?
A szépség relatív. Párom nem tartja magát szépnek és sok nőnek nem tetszik, de én oda meg vissza vagyok érte.
A többi egyértelmű pozitív, nekem olyan férfi nem kéne, aki le se pottyantja a fejem, a törődés alap dolog!
22/L (nem kezdő kapcsolat, ha valaki kötekedni akar, hogy majd megváltozom, 6 év, lassan házasság és gyerek jön...)
rohadtul relatív, hogy kinek mi a csúnya
nekem nem jönnek be azok, akik szerintem csúnyák. ekkora szar kérdést
Ha azt hallod a belsőd fontosabb, azt mindig úgy értsd, hogy miután a külsőd rendben van, kaphatsz egy esélyt, hogy meggyőzd, hogy a belsőd is ok.
Tehát ha a külsőd nem az igazi, akkor esélyt sem kapsz, ha a külsőd rendben de a belsődben van valami, ami nem tetszik, akkor pár randi után küldenek el. Szóval a nyerő a jó külső - jó belső kombó.
Biztosan nem jön be nekik.
Ezek jönnek be a lányoknak:
Pénzes, bunkó, agresszív, hűtlen, és ha nagyon luxust akarok mondani, akkor még le is járatja őket néha.
Na EZ a nők ideálja barátaim!!!
Most hogy olvasom a kommenteket!
Lányok egy férfinak nem az a dolga hogy szép legyen!!!!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!