Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok rólam?
2012. máj. 5. 21:29
12/24 anonim válasza:
Kis csini vagy :)Legalább nem az az ánusz-szájú szolizott agyon sminkelt páwa r*banc
13/24 anonim válasza:
Átlagos helyes lány, de nem kell minden képet úgy kifényesíteni hogy ne látszódjon az orrod. :D
14/24 anonim válasza:
Láttalak már itt korábban is. Akkor is szép voltál, most is az vagy ;)
15/24 anonim válasza:
KISLÁNY :)
Ebben minden bennevan. Önbizalomhiányos, magamutogató, semmi tartás .. sorolhatnám. Még messze állsz attól, hogy nőnek hívjon bárki is.
16/24 anonim válasza:
Én örülnék ha ilyen szép barátnőm lenne. Hogy belül milyen vagy, azt nem tudom.
17/24 anonim válasza:
kifejezetten tetszik, nagyon aranyos szép lány, és még nem is néz ki egy beképzelt r.binek, sokkal inkább ellenkezője, kedves belevaló csajnak néz ki. :)
18/24 Ájron válasza:
nem rosz, de hát úgy is minden nőnek a bunkó pénzes köcsögök kellenek, sz'al teljesen mindegy. Azoknak elég ha nagyok a csöcseid.
19/24 anonim válasza:
Pont az esetem. Sötét haj-sötét szem... imádom :D Gyönyörű vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!