Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen egy igazi férfi?

Figyelt kérdés

A nők szemszögéből milyennek kell lennie egy igazi férfinek?

Gondolom számít a külső is azért! De általában érdeklődök.34f.

kort nemet is légyszi

2012. máj. 5. 18:23
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

10-es: Nem látom a különbséget :D:D

De persze világos.

2012. máj. 5. 18:50
 12/15 anonim ***** válasza:
10-es vagyok. Na jó, úgy látszik egyedül vagyok ezzel a Boratos dologgal. :) Nekem akkor is bejön, bajusz és ilyen "fürdőruha" nélkül. Viszont amikor megnéztem a Brüno című filmjét...na ott kiábrándultam kicsit. :(
2012. máj. 5. 18:53
 13/15 anonim ***** válasza:
majd nézd meg a diktátort! :P
2012. máj. 5. 19:01
 14/15 anonim ***** válasza:

Legyen jó ember, ha elgázolnak valakit az úton, ne csak bámészkodjon, hanem segítsen is, ha lát egy háromlábú süket-vak kutyát, jó lenne, ha nem sétálna el mellette, hanem hazavinné, vagy legalább leadná egy állatorvosnál.

Én régen a külsőben is magasra tettem a lécet, de már kicsit sem érdekel, csak legyen jó ember, ennyi, és a jólelkűségén kívül nem érdekel semmi, felőlem lehet bányarém is. De sajna ilyen nincs (mert a jó emberek kihaltak), úgyhogy én biztos, hogy egyedül halok meg. Vagy nyominger kutyák társaságában, nyilván haza hurcolászom az összes mozgásképtelen kutyát... Vagy annyira segíteni akarok majd egy elgázolt embernek, hogy kiszaladok az úttestre és engem is agyon csap egy autó.

2012. máj. 5. 19:04
 15/15 anonim ***** válasza:
Kőgazdag!
2012. máj. 5. 20:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!