Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
11/18 anonim válasza:
én 13 évesen még barbiztam, bicikliztem, játszottam, tanultam, meséket néztem.
a mostaniak meg pasiznak.
most akkor melyik a gáz? :D
12/18 anonim válasza:
elég korán kezdett el viszketni a p*csád
14/18 anonim válasza:
12-es válaszoló!szóval szerinted a kérdező szereti az anált?
Te 23/f nem jobb lenne ha összejönnél valami 11 éves csajszival?A kérdező már igencsak benne van a korban.
15/18 anonim válasza:
23F-nél vagy befigyel a pedo hajlam vagy már annyira pókhálós neki odalent hogy bozótvágóval tisztálkodik esténként. :D
16/18 anonim válasza:
15 éves még messze nem pasi csak fiú,te meg csak egy kislány vagy akinek kezd nőni a melle,és havonta vérzik,felesleges pasiznod még,a következő kérdésed a lehetek e terhes mert lefeküdtem a 15 éves barátommal lesz....
17/18 anonim válasza:
ÁÁÁ! A 15 az még nem pasi!!! A pasi az kb. 40-nél kezdődik. És a nem igazán jó férfiakra használják. A inkább férfit akarj, mint pasit, szerintem.
A 15 éves még fiú. Srác.
18/18 anonim válasza:
csak nyugodtan az a 2 év nemsok.. hajrá! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!