Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
35 és 43 éves között kialakulhat tartós jó párkapcsolat, ha a nő az idősebb, de fiatalos vidám aranyos? Nem fogják kiröhögni őket mindenhol, beszólogatni, ami tönkreteheti a kapcsolatukat?
Nem ez fogja a kapcsolatot tönkretenni,hogy beszólogatnak.Leíromröviden a történetem,hátha van aki tanul belőlle.Amikor megismerkedtem a párommal,ő ,a fiú 28 éves volt,én,a nő 34.Mindkettőnknek volt már gyereke,előző házasságból.Nekünk is lett egy közös,aki most 3 és fél éves.És mi történt? 3 hete,reggel még szeretkeztünk,fülembe súgta hogy szeret,elvitte a fiúnkat oviba,majd kategórikusan kijelentett hogy nem szeret,ásba szerelmes,elhagy.És meg is tette.Egy 26 éves fiatal,csinos,független nő miatt,akivel azóta is egyfolytában csavarognak,nincs gyerek,nincs kötelezettség,élhetik az életüket.
Mielőtt megkérdeznétek,hogy nem vettem észre? De .észre vettem,szeptembertől tartott a dolog,de folyamatosan tagadta ,még a bizonyítékokat is,mindenki hazudott,csak ő nem.Erre figyelj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!