Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hová tűntek azok a lányok,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hová tűntek azok a lányok, akik komoly kapcsolatra vágynak?

Figyelt kérdés

Mégis milyen szöveg az, hogy nem akarom bonyolítani az életem.. jó veled lenni, de nem akarlak megbántani.. meg a hasonló szövegek? Csak szex és ennyi? Hogy képes valaki erre, ennyire torz a lelke?

Általánosítok lassan, hogy az összes egy k_rva.

24/F

2012. máj. 4. 13:39
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
83%

Bocs, de foglalt vagyok!

22/L

2012. máj. 4. 13:40
 2/19 anonim ***** válasza:
100%
Nem lehet, hogy benned van a hiba?
2012. máj. 4. 13:41
 3/19 anonim ***** válasza:
100%

Akkor megkérlek rá, hogy ne általánosíts, mert az utolsó mondatodat csak mérgedben írhattad, mert te is tudhatod, hogy nincs így.

Én is általánosíthatnék, hogy így meg úgy a fiúk, de nem teszem, mert attól, hogy én még nem találkoztam olyan sráccal, aki hosszú távra tervezne, nem azt jelenti, hogy nincs is.

Sajnálom, hogy csalódnod kellett.

22 L

2012. máj. 4. 13:43
 4/19 anonim ***** válasza:
nekem komoly kapcsolatom egyszer volt, volt több próbálkozás, de átvertek mindig, csak szórakozás voltam részükről, én már nehezen bízok meg bárkiben, pedig szeretnék komoly kapcsolatot. Hozzáteszem, nem tartom magamat olyannak, aki alkalmatlan lenne rá..
2012. máj. 4. 13:44
 5/19 anonim ***** válasza:
Milyen érdekes hogy én pont fordítva tapasztalom,sőt az ismerőseim is hogy a férfiak nem akarnak komoly kapcsolatot.Ugy hogy ne általánosíts!
2012. máj. 4. 13:56
 6/19 anonim ***** válasza:
72%

Akik komoly kapcsolatot akarnának, azokat észre sem veszed, mert nem k*rvák. Ez a véleményem. Lehet hogy csak te nem vagy alkalmas hosszabb kapcsolatra, nem mindig ám a másikban kell keresni a hibát, és pláne nem kéne a nagy élettapasztalatoddal általánosítani...

28/n

2012. máj. 4. 14:00
 7/19 A kérdező kommentje:
De én pont nem a hülye p_csákkal ismerkedek.
2012. máj. 4. 14:05
 8/19 anonim ***** válasza:
Szerintem ez nem szándékon múlik, hanem az érzéseken. Momentán én is úgy érzem, miután elárultak és cserbenhagytak, hogy eszemágyában sincs semmilyen kapcsolatba keveredni senkivel (még szexuálisba sem). Ettől függetlenül a szerelem az egy olyan dolog, aminek nem lehet parancsolni. Hiába érzem így most, lehet, hogy holnap reggel megismerek valakit, és azonnal megfordul velem a világ. Aki ilyeneket mond, annak egyszerűen nem dobogtattad meg a szívét.
2012. máj. 4. 14:11
 9/19 anonim ***** válasza:
@7: biztos vagy ebben? Három veled egykorú barátnőm is van, akik egyetemre járnak, nagyon szeretnének komoly kapcsolatot, de bizalmatlanok, visszahúzódók, így nehezen ismerkednek. Nem hiszem, hogy kihaltak volna a rendes lányok, csak rossz helyen keresed őket. Az pedig, hogy hagyod magad fiúként kihasználni, a te szegénységi bizonyítványod. "Nem akarom bonyolítani az életem" = nélküled jobb. "Jó veled lenni, de nem akarlak megbántani" = nem jó veled lenni, de nem akarlak megbántani. És, ha valaki szex után szakít veled, pedig úgy érzed, hogy minden klappol, akkor vagy tényleg csak szexre utazott a hölgyemény, vagy ennyire pocsék vagy az ágyban. 24/N
2012. máj. 4. 14:16
 10/19 Diavolino44 ***** válasza:
Rossz noket fogtal ki ennyi. Amugy alig ismerek olyan lanyt aki csak szexre vagyik.
2012. máj. 4. 14:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!