Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hová tűntek azok a lányok,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hová tűntek azok a lányok, akik komoly kapcsolatra vágynak?

Figyelt kérdés

Mégis milyen szöveg az, hogy nem akarom bonyolítani az életem.. jó veled lenni, de nem akarlak megbántani.. meg a hasonló szövegek? Csak szex és ennyi? Hogy képes valaki erre, ennyire torz a lelke?

Általánosítok lassan, hogy az összes egy k_rva.

24/F

2012. máj. 4. 13:39
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező férfi és egyben kortársam. NEM a te hibád. Mondom NEM a te hibád.

És nyugodtan általánosíts, igen is az összes k*rva, emellett még pénzéhes is és a hisztizésről nem is beszéltem...

nők 0,0000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000001% a azaz a normálisak...meg valahol az északi sarkon, vagy valami lakatlan szigeten él, a külvilágról nem is tudva.

2012. máj. 4. 19:47
 12/19 anonim ***** válasza:
Nah még egy idióta... Igenis ti nem találkoztok normális lányokkal, ez van.
2012. máj. 4. 19:49
 13/19 anonim ***** válasza:

19:49

Ez csakis a mi hibánk? Ugye! ti hibátlanok vagytok! Nem tibelőletek van sok retardál és elkényeztetett "mindent megérdemlek mert nőnek születtem" beképzelt pics@, hanem mi nem tudjuk megkeresni az értelmeset.

Látom te is az első kategóriához tartozol...

2012. máj. 5. 13:25
 14/19 anonim ***** válasza:

13:25 *** kieg

Sajnos nem járok olyan gyakran sem az északi sarkon, sem lakatlan szigeten, hogy megtaláljam az értelmes női egyéneket.

2012. máj. 5. 13:26
 15/19 anonim ***** válasza:
56%

Vagy épp a normális női egyedek olyan messzire elkerülnek téged amennyire csak lehet az alpári stílusod miatt. :)

Igen, ha engem lek*rvázol akkor jogosan hívlak egy tajparaszt kis senkinek, aki NEM ÉRDEMLI MEG hogy normális barátnője legyen, azért mert a nőkről általában úgy gondolkodsz ahogy...

Lehet, hogy minket elkényesztettek, de hogy téged nem neveltek arra, hogy az embertársaidat (nem csak a nőket) tiszteld, az is biztos, látszik a stílusodból.

Na milyen érzés, ha ismeretlenül ítélkeznek és beskatulyáznak? :)

28/n

2012. máj. 5. 14:18
 16/19 anonim ***** válasza:

14:18

Végre valaki aki megmeri írni a véleményét, még ha a fele hazugság is :D:D

Amúgy általánosítás az általánosítás... Tudod akinek nem inge, ne vegye magára xD Arról hogy te önszántadból felveszed, az ne legyen az én problémám :D

2012. máj. 7. 16:00
 17/19 anonim ***** válasza:

Látom úgy érzed, hogy nagyon okos vagy és most éppen engem sikerült beoltanod. :)

Viszont az általánosítás az nem azt jelenti, hogy a lányok 99,999999999%-a az és van egy 0,0000000001% amelyik nem. Amit te írtál kedves válaszadó az MINDEN lányra kiterjed. Így igen, magamra vettem.

Közlöm, ha még nem jöttél volna rá, hogy nem vagy te olyan okos, mint amilyennek hiszed magad. És egyébként annál rosszabb nincs, amikor egy buta ember ragaszkodik a saját igazához. Na látod, ez is egy ok, hogy a normális lányok elkerülnek téged. Még tudnék mondani párat, amit leszűrtem a mondandódból, de most nem fárasztanám magamat, van ennél jobb dolgom is. :)

2012. máj. 7. 17:52
 18/19 anonim ***** válasza:

17:52

Akkor ne mond..

Nők is általánosítanak. Pl sokszor hallottam már a szátokból azt a mondatot hogy "Minden pasi disznó!". Férfi vagyok, de nem kapom fel rajta a vizet, mivel akinek nem inge nem veszi magára.

Okos is vagyok! :D köszönöm hogy kiemelted.

Kerüljenek is el a lányok, én tudok élni nélkülük. Ők nem tudnak megélni maguktól, mindig kell valaki akinek a pénzét költhetik, mert saját fizetésükből nehezen tudnak kijönni...

"És egyébként annál rosszabb nincs, amikor egy buta ember ragaszkodik a saját igazához." - bagoly mondja verébnek! hehehe

2012. máj. 7. 18:58
 19/19 anonim ***** válasza:
Szerintem, ha valaki nem talál magának normális párt, annak saját magában kell keresnie a hibát. Én is voltam huszonéves, és én is azt hittem, hogy minden pasi szemét, csak kihasznál, stb. Aztán rá kellett jönnöm, hogy azért akadok össze ilyenekkel, mert nem volt elég önbizalmam ahhoz, hogy elhiggyem: nekem is lehet normális párom. Úgy gondoltam, hogy csak az ilyen "selejteket" vonzom, ez van, bele kell törődni. Szerencsére már kimásztam ebből, és a férjemmel nagyon jól megértjük egymást. 33/N
2012. máj. 7. 21:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!