Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátom egy punnyadék....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom egy punnyadék. Hogyan rázzam fel?

Figyelt kérdés
Szeretem de olyan lusta disznó lett. Nem jön el velem sehova, mert fáradt, bezzeg kocsmába eljár. A szexet majdnem kötelesség szerűen teljesíti, mintha csak ennyit igényelne egy párkapcsolatunk, másra már nem futja az erejéből. Ha a fejéhez vágom ezeket, hogy szedje össze magát, mert rossz nézni ahogy züllik, még ő fintorog hogy ne frusztráljam már. Tudok tenni szerintetek még valamit? Barátok+családból senkinek sem merek ezekről beszélni tapintatból. Szeretem őt nagyon, de olyan boldogtalan vagyok. Szakítani fogok vele, de azért miért végig zongorázom a megoldási lehetőségeket.
2012. máj. 5. 11:15
 1/9 A kérdező kommentje:
hozzáteszem. Nem melóban fárad ki. Tanuló, a szülei tartják el, ki van nyalva a s**ge.
2012. máj. 5. 11:17
 2/9 anonim ***** válasza:
ne zongorázz rakd ki a picsbe! :) Megérdemelné! :) Ha nem volt képes összeszedni magát akkor csak zülleni fog egyre jobban! :)
2012. máj. 5. 11:17
 3/9 anonim ***** válasza:
55%
ne zongorázz, csak tedd amit tenned kelll
2012. máj. 5. 11:30
 4/9 anonim ***** válasza:
hát szerintem nem a te dolgod embert faragni belőle. ilyen és kész. vagy elfogadod úgy ahogy van (ami ugye neked nem tetszik), vagy lépj le. különben is, ez már csak mindig így van: te megváltoztatod, kikupálod, majd lelép egy csajjal. betöröd a lovat és más üli meg. nem éri meg, hidd el, én már jártam így ;-)
2012. máj. 5. 11:31
 5/9 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat! Én is inkább úgy érzem hogy ez a hajó elsüllyedt.
2012. máj. 5. 12:50
 6/9 anonim ***** válasza:

trasd meg pénzt csikard ki belőle menj élvezd élette meszeb kicsit szeretkez sokat és boldog leszel.

őt meg szard le egy foss

2012. máj. 5. 13:42
 7/9 anonim ***** válasza:

női logika ismét csúcsot dönt

"Szakítani fogok vele ----->>>>> de azért miért végig zongorázom a megoldási lehetőségeket."

Ugye nem egyszerűbb szakítani vele, és lesz@rni a fejét??? Előbb meg kell oldani a problémáját és utána szakítani... OMG!

2012. máj. 5. 14:10
 8/9 anonim ***** válasza:

férfi logika csúcsa: félreérteni a nőket, belemagyarázni, majd jól lehülyézni :)

szerintem arra gondolt, hogy mielőtt szakítana, azért megpróbálja menteni a menthetőt, hátha van értelme. de ha rögtön kidobná, akkor persze ő lenne a szemét rib@nc, aki esélyt sem ad, igaz?

2012. máj. 5. 14:20
 9/9 anonim ***** válasza:

14:20

Pontosan és? nők meg legyökerezik a pasikat mert nem akarnak 8 órát egy ruhaboltban tölteni.. blablabla Kit érdeke más véleménye?

Te talán más véleménye alapján hozod a döntéseit? Gratulálok hozzá ha igen.

Amúgy meg minek segíteni egy olyanon/olyan kapcsolatért aki/ami meg se érdemli és szart se csinál hogy rendeződjenek a dolgok?! Az élet legértelmetlenebb és legfeleslegesebb időpocsékolása....

2012. máj. 5. 16:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!