Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátom megőrjít! Mit tegyek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom megőrjít! Mit tegyek?

Figyelt kérdés

A barátom szörnyen féltékeny. Ha felvetem hogy esetleg a hétvégéből egy órát is valaki mással(barátnőimmel)töltenék,abból egy órás veszekedés lesz. Ha elmegyek bulizni, inni nélküle,akkor napokig rossz ekdve van,utána hatalmas veszekedés.

Ezenkívül rengeteg nézeteltérésünk is van. Rengeteg dolog van, ami idegesít,zavar benne, és nagyon sokat veszekszünk. Ilyenkor úgyérzem hogy egy percet sem bírok ki vele tovább. De a veszekedések gyorsan lezajlanak, csak mindig váratlan és rossz helyzetekben tudják elrontani a hangulatot. Minden apró dolgon összeveszünk. Szerintetek mit tegyek? Nagyon szeretjük egymást egyébként, ennek ellenére. Imádok vele lenni, csak vannak ezek a pillanatok,amikor bekattan...

Nem tudom mi lenne a jó megoldás, már sokszor beszéltem vele erről, és a rémes féltékenységéről. Segítsetek!

2012. máj. 2. 21:38
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
ennek ellenére...,,csak`` ennyi a probléma? gondolom ő simán elmehet inni a haverokkal, igaz? ne hagyd magad...
2012. máj. 2. 21:40
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
szerintem semmi keresni valotok egymas mellett... 22/f
2012. máj. 2. 21:45
 3/14 A kérdező kommentje:
Ő nem nagyon szokott eljárni,mert minden idejét velem tölti általában. Ha én elmegyek akkor általában csak moziba megy vagy egyéb programokat csinál a haverokkal. persze volt már rá példa hogy elment nélkülem valahova, de a kérdés lányege igazából nem ez, én simán engedem őt bárhova :)
2012. máj. 2. 21:46
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Nos én is ilyesmi voltam, csak én női oldalról és a párom agyára mentem. A nyakába másztam, nem engedtem kb levegőhöz. Tartott ez addig, amíg ő egyszer részegen a nyakamba zúdította, hogy egy hárpia vagyok, és nem lehet velem "együttélni", megfojtom, nem boldog velem, stb stb. Itt jöttem rá, hogyha nem állok le, akkor elfogom veszíteni. Talán ha majd egyszer te is erélyesebben kimondod nem tetszésedet, akkor ő is fontolóra veszi. Egyébként azóta is sokat vitázunk, de már legalább hárpia nem vagyok.
2012. máj. 2. 21:47
 5/14 A kérdező kommentje:
köszönöm a választ. Kérlek írjatok még, nagyon tanácstalan vagyok,elveszíteni sem szeretném,de...
2012. máj. 2. 21:47
 6/14 A kérdező kommentje:
Segítsetek..:)
2012. máj. 2. 21:54
 7/14 anonim ***** válasza:
Engedd menni! Ennek nincs értelme, folytonos veszekedéseknek a hülyeségekért.. ha elengeded rádöbben mit tett és majd visszakart kapni.
2012. máj. 2. 21:56
 8/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm,lehet hogy igazad van,csak ez nem olyan egyszerű:(
2012. máj. 2. 21:58
 9/14 anonim ***** válasza:
100%

Exem is ilyen volt.

Az ex szó szerintem magába foglalja, én milyen megoldást találtam. Komolyan életemben nem éreztem, magam olyan felszabadultnak, mint akkor. Olyan érzés volt, mint amikor van egy testrészed, ami rohad. Már szenvedsz tőle, de hát mégiscsak a testrészed, és hozzád van nőve, nem akarsz megválni tőled, de fáj, irritál, zavar, és csak a nyűg van vele.

Szóval levágják a rohadó részed. Először tök rossz, de elmúlik mindennemű sz.r vele együtt. És az kb a megváltás maga.

Na kb nekem ilyen érzés volt szakítani egy ugyanilyen sráccal. Akiről azt hittem, hogy tökre szeretem. A szakítás pillanatáig.

21L

2012. máj. 2. 22:19
 10/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ! de én a szakítás helyett szívesen fordulnék valami kevésbé drasztikus megoldáshoz. Mondjuk ha ilyen témáról beszélek vele,az nem sokat segít, de nem is akarok vele csak így szakítani,mert mikor jól megvagyunk akkor azt érzem hogy imádom :)
2012. máj. 2. 22:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!