Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom megőrjít! Mit tegyek?
A barátom szörnyen féltékeny. Ha felvetem hogy esetleg a hétvégéből egy órát is valaki mással(barátnőimmel)töltenék,abból egy órás veszekedés lesz. Ha elmegyek bulizni, inni nélküle,akkor napokig rossz ekdve van,utána hatalmas veszekedés.
Ezenkívül rengeteg nézeteltérésünk is van. Rengeteg dolog van, ami idegesít,zavar benne, és nagyon sokat veszekszünk. Ilyenkor úgyérzem hogy egy percet sem bírok ki vele tovább. De a veszekedések gyorsan lezajlanak, csak mindig váratlan és rossz helyzetekben tudják elrontani a hangulatot. Minden apró dolgon összeveszünk. Szerintetek mit tegyek? Nagyon szeretjük egymást egyébként, ennek ellenére. Imádok vele lenni, csak vannak ezek a pillanatok,amikor bekattan...
Nem tudom mi lenne a jó megoldás, már sokszor beszéltem vele erről, és a rémes féltékenységéről. Segítsetek!

Majd idővel betelik nálad a pohár, és akkor vagy elhordod mindennek, vagy kiteszed a szűrét, esetleg a kettő együtt.
Ha akarsz valamit tenni, akkor közöld vele kerek-perec, hogy téged ez kiborít, és nem fogod a végtelenségig elviselni, mert rossz érzést kelt benned a rengeteg negatív hullámmal.
Vagy ért belőle, vagy tovább csúsztok a szakadék felé.

Beszélgess el vele komolyan. Kérdezd meg tőle, hogy miért nem bízik meg benned. Mondd el neki, hogy szereted és nem csalod meg, de kikészít ezzel a viselkedéssel.
Én megmondanám neki, hogyha nem változtat ezen, akkor egyre rosszabb lesz... és lehet, hogy szakítás lesz a vége..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!