Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Heti 2-3-szor találkozni 1...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Heti 2-3-szor találkozni 1 csajjal kevés vagy sok?

Figyelt kérdés

Azért kérdezem,mert én most 1 hosszú kapcsolatot szeretnék!

Mert a csaj nekem nagyon tetszik,szerelmes vagyok belé!Amúgy ha kérdeztek 13 éves vagyok.

2009. jún. 23. 23:04
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Attól függ, hogy milyen messze laktok egymáshoz, mennyire ismeritek egymást, és jártok-e már.

Ha még nem jártok, nemrég ismertétek meg egymást, és nem laktok 20km-nél messzebb egymástól, akkor szerintem pont jó a heti 2-3 tali. Ha már jártok, akkor már kevés szerintem. Ha jártok, akkor én a csaj helyében elvárnám nyári szünetben a heti 4-5 talit mindenképp.:D

16/L

2009. jún. 23. 23:07
 2/6 A kérdező kommentje:
Igen már járunk!De neki elváltak a szülei és sokszor megy el az apukájához!Így mi a teendő?
2009. jún. 23. 23:13
 3/6 anonim ***** válasza:
Én a barátnőmtől 1 órára lakok, mégis csak heti 1x tudunk találkozni. Minket nagyon bánt, tehát örülj, hogy ilyen gyakran találkoztok! Ennél jóval gyakrabban ne nagyon akarj vele lenni, mert könnyebben megunhatjátok egymást.
2009. jún. 24. 00:01
 4/6 anonim ***** válasza:
25%
Pont jó. Nem kell ennél több mert hamar unalmas lesz. Én csak hetente találkozok a barátommal pedig csak az utca másik végén lakik. Nekünk így jó.
2009. jún. 24. 00:31
 5/6 anonim ***** válasza:
szerintemis pont jó a 3 napos tali. hidd el a heti sok tali az jó dolog így a kapcsolat elején, de hamar egymásra untok. így több ideig marad meg a varázsa.
2009. jún. 24. 00:37
 6/6 anonim ***** válasza:
nem kell egymáson csüngeni minden nap heti 2 tali doszt elég...
2009. jún. 24. 04:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!