Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért "félek" a lányoktól?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy már van több hasonló kérdés kiírva, de sajnos nem találtam számomra jó választ köztük. Eddig körülbelül 5 lány tetszett nekem, akiktől elutasítást kaptam. Ezek előtt sem voltam bátor a lányoknál, de most már végképp nem. Ha egy szép lány közelébe kerülök, egyszerűen mindent elbaltázok. Mihelyst szemkontaktusba kerülök vele, szégyellős leszek, de nagyon. Odamenni sem merek hozzá, pedig bennem van az, hogy márpedig oda fogok menni, de egyszerűen valami megfékez. Amikor sikerült egy szép lánnyal beszélgetnem, akkor is csak hülyeségeket beszéltem össze-vissza, amit vissza gondolván nagyon cikinek vélek. Örülnék már egy barátnőnek. Mit tegyek? Lányok, fiúk segítségét egyaránt várom.2012. máj. 4. 20:57
11/19 anonim válasza:
15 évesen nincs miért aggódnod, belőled még lehet csajozógép is.
Én 27 vagyok, és még nem volt barátnőm, sőt, még csak nem is mertem bepróbálkozni egy lánynál sem. Szóval tőlem máris többre vitted.
Hajrá!
12/19 anonim válasza:
Nekem is ez a bajom, igaz én tuti ronda fiú vagyok, különben már rám másztak volna a lányok maguktól is. :S
13/19 Fülünyúl válasza:
Tévedés, nem a lányoktól félsz, hanem a visszautasítástól.
14/19 anonim válasza:
Gondolj arra hogy mi is csak emberek vagyunk, ne félj attól hogy elcseszel valamit mert akkor látszani fog rajtad hogy félsz. Próbálj meg összebarátkozni egy átlagos lánnyal, így gyakorolhatod a beszélgetést egy lánnyal, és növeled az önbizalmad, így kevésbé fogsz majd félni a többi lánytól.:) 13/L
15/19 anonim válasza:
Aki szeretne konstruktív kritikát kapni magáról külsőre, az privátban kérhet segítséget. Elmondom pl, hogy én miért utasítanám vissza ha azt tenném és mit változtatnék rajta. Fiú/lány egyaránt.
(Természetileg elrontott kinézet nem jelentősen szokott létezni, önbizalomhiány és zárkózottság szüli ezeket.)
16/19 anonim válasza:
15 éves fiú... félsz a lányoktól... akkor egyelőre inkább ne erőltesd... szerintem későn érő típus vagy. Majd jön az magától! :)
17/19 anonim válasza:
Én a beégéstől féltem. Aztán rájöttem, hogy a csajok szeretik a humort. Elkezdtem magamat égetin de csak finoman aztán miután véletlen el kezdtem égni a csaj elött azt hitte azt is direkt csinálom és utánna nagyon jóba lettünk igaz vele nem lett több de nekem ez a teknika segített egy kicsit a gátlásoldásba. Van egy másik csaj aki nagyon bejön és tudja, hogy bejön nekem egy 3. féltől... Mióta tudja folyamatosan felhívja magára a figyelmet ha körülötte vagyok pedig eddig átnézett rajtam...Mindig rövid hajam volt de most kopaszra vágattam hétvégén ma az elöbb említett csaj majdnem leesett a bicikliéről amikor meglátta az új frizurám :D :D :D nekem a stílusváltás is csak önbizalmat adott. A lényeg, hogy úgy beszélj a kiszemelt leányzóval mint ha édesanyádal, rokon csajjal vagy egy semleges nőszeméllyel beszélnél és már nem is fog gondot okozni a beszélgetés vagy a szemkontaktus... 23/F
18/19 anonim válasza:
Nálam nem vagy rosszabb, émln szemkontaktust se merek lányokkal felvenni, nem hogy odamenni. 100% hogy én magányos leszek egész életébeemben.
19/19 anonim válasza:
Öcséém te nem vagy ám semmi..:D 17/F vagyok, több mint 400 elutasítást kaptam, nem volt még barátnőm, nem smároltam még...de nem rinyálok itt mint te, már bocsánat.. te 15 vagy, 5 lány utasított el, en 17 vagyok es tobb mint 400...DE!! NEM ADOM FEL ÉS PRÓBÁLKOZOK FOLYAMATOSAN!! Aminek lassan meg is van az eredménye!;) Persze ezért tettem rengeteget, kulsőre még is Átalg alatti vagyok.. DE a KITARTÁS MEGHOZZA A GYÜMÖLCSÉT!! Remélem, hogy segítettem(:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!