Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
13 vagyok, kicsit későnérőbb mint a többi osztálytársam, és még nincs pasim, és ezért kicsit leszólnak. Szerintetek ciki? :/
Figyelt kérdés
2012. máj. 4. 20:51
12/18 anonim válasza:
Egyáltalán nem ciki!!!Szerintem szánalmas h vkit azért szólnak le mert nincs pasija 13 évesen...eltudom képzelni h milyen lányok lehetnek...
13/18 anonim válasza:
A 10. ugyanazt írta amit én akartam :)
14/18 anonim válasza:
és még is miben nyilvánul meg az hogy későérőbb típus vagy?
15/18 anonim válasza:
drága szivem, én meg 16 vagyok és még SOHA nem volt pasim...akkor én bújjak el?...:/
16/18 anonim válasza:
Egyáltalán nem ciki, sőt :D Ismerek olyat, akinek 22 évesen volt először barátja, és nem kevésbé értékes, mint az, aki 13 évese pasizik. Sőt...
17/18 anonim válasza:
Szerintem egyáltalán nem ciki én is 13 éves vagyok nekem sincs az osztályomba minden lánynak van vagy volt csak nekem nem szerintem rá érek még énis meg te is
18/18 anonim válasza:
Tudom, már ezer éve a kérdés, de erre akkor is reagálnom kell...Nos, én 13 éves vagyok, és az ország egyik legjobb iskolájába járok. Nem kerülnek be mindenféle hülyék, már bocsánat. A mi osztályunkban van 12 lány, senkinek nem volt még pasija...Sőt, a régi osztályomban egyenesen lek""vázták azt a csajt, akinek volt pasija, igaz, ő akkor 12 éves volt... Tehát nem, egyáltalán nem ciki, saját véleményem szerint az rosszabb, ha már 13 évesen is minden a "pasik" körül forog...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!