Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A 15éves fiukat miért csak a külsőségek érdeklik?
Igen, ez csak a korral fog változni. Engem 18 éves koromban sem érdekelt semmi más, egyszerűen ez izgatott fel. Aztán ahogy a tapasztal az ember, úgy értékeli át egy nő fontos/ kevésbé fontos tulajdonságait.
25/F
Kicsi még és nem tudja miről szól az egész. Abban a korban nekünk csak arra kell a barátnő mint egy új telefon, semmire csak menőzni vele. Az meg, hogy a barátnőidhez hasonlít csak egy hízelgés.
19/F
5-ös nincs igazad, egyáltalán te hány éves vagy... És normális vagy, mint egy új telefon, az igen. Én 15 vagyok de nem csak a külső érdekel! Sőt, vannak az iskolámban olyan lányok hogy angyalian jól néznek ki, de közben akkora ku*rvák hogy az már fáj. Ezek nekem egyáltalán nem jönnek be... Inkább belűl nézzen ki jól és kívül ne annyira!
Kérdező, csak a bunkóbb fajta fiúkat érdekli csak a kűlső!
15/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!