Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinek meddig tartott a leghosszabb párkapcsolata és meddig tartott elfelejtenni? 20/L
Figyelt kérdés
2012. máj. 3. 17:52
1/9 konicso válasza:
Nekem a leghosszabb kapcsolatom 8hónap volt össze vissza ,de mikor szakítottunk rohadt szar érzés volt próbáltam tenni ellene,de nem jött össze majd mikor kiderült,hogy tényleges szakítás történt összesen 2-3hét volt ami BORZASZTÓ volt ...,de majd mikor el telt már az a 1-2-3 hónap akkor már teljesen másabb igaz ilyenkor is a fejembe van néha ,de már csak optimista módon állok hozzá ő a múlt (: ,de azt mondják ha van más aki olyankor melledet áll sokkal hamarabb tudsz felejteni ...
2/9 anonim válasza:
Nekem fél év.
Addig tartott elfelejteni amíg el nem fogyott a pénzem.
Utána már inkább azon gondolkodtam melyik haverommal hívassam meg magam egy sörre.
3/9 anonim válasza:
2év,mivel én szerettem ki belőle ezért fel sem kellett dolgoznom igazából.De volt olyan kapcsolatom,ami ennek a töredéke sem volt időben,mégis évekig nem tudtam feldolgozni.Pedig meg sem csalt és nem is alázott meg.
4/9 anonim válasza:
Össze sem jöttünk és 4 évbe telt kiheverni. Az milyen?!
5/9 anonim válasza:
Volt egy másfél éves, azt 3 évig hevertem. Most lett vége egy 3 évesnek, fogalmam sincs mennyi idő lesz kiheverni.
7/9 A kérdező kommentje:
nekem 4 évig tartott és másfél év alatt még mindig nem hevertem ki,valahogy nem tudok :(
2012. máj. 3. 19:24
8/9 anonim válasza:
4 hónap kb, 2 hét alatt bőven túltettem magam rajta. A mostani kapcsolatom a 3. hónapnál tart, remélem ez végre átlépi a bűvös 4 hónapos határomat :D
9/9 anonim válasza:
Nekem eddig 8-10 hónapos kapcsolataim voltak (a mostanit leszámítva, ami már 2 éve tart), és attól függően, hogy én szakítottam, vagy engem dobtak, 2 órától 1 évig tartott a feldolgozás fázisa. Ha a mostani párom szakítana velem, minimum belehalnék, de legalább háromszor. Nem hiszem, hogy elég lenne rá 1 év, de nem is akarok ilyenre még csak gondolni se.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!