Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Bátyámnak lehet párkapcsolata,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bátyámnak lehet párkapcsolata, nekem meg nem?

Figyelt kérdés

A bátyámnak már sok barátnője volt 16 éves kora óta.

Én is vágyok már egy párkapcsolatra, viszont ha szóba hozom apának és a bátyámnak, hogy tetszik egy fiú akkor rögtön elkezdik húzni a szájukat.

Most ismerkedek egy sráccal, de apa meg a bátyám folyamatosan teszik a megjegyzéseket, hogy milyen vézna, milyen csúnya, stb.

Folyamatosan le akarnak beszélni az ismerkedésről.

16/L

2012. ápr. 3. 14:12
 1/8 anonim ***** válasza:
Azért a fiúk és a lányokkal kapcsolatos bánásmód sose volt és nem is lesz egyforma! :)
2012. ápr. 3. 14:22
 2/8 anonim ***** válasza:

Hát ez elég tipikus szerintem:) Gondolom te vagy a legkisebb,és még lány is ,féltenek,szerintük "senki nem elég jó" az egy kislányuknak :D

Állj ki magadért,nem óvodás vagy már,aztán szépen lassan beletörődnek majd,elfogadják hogy telik az idő és nem vagy már kisgyerek . Ne adj okot bizalmatlanságra (hazugságok,rossz jegyek stb) . A sértegetésekre meg nem kell reagálni,akkor is fikáznák szerintem ha magával adonisszal ismerkednél:D

2012. ápr. 3. 14:24
 3/8 anonim ***** válasza:
Magukból indulnak ki: hogy ők kellőképpen szexcentrikusak/disznók/tiszteletlenek. Ha normálisak lennének, tudnák, hogy jól választasz, és a pasid is legalább annyira odalesz érted, mint te érte.
2012. ápr. 3. 14:26
 4/8 A kérdező kommentje:

#2 Igen, sajnos én vagyok a legkisebb. :(

Három bátyám van, de a két idősebb szerencsére már külön él tőlünk.

2012. ápr. 3. 14:31
 5/8 anonim ***** válasza:
Anyád nincs?
2012. ápr. 3. 15:54
 6/8 A kérdező kommentje:
Van, de neki nincs saját véleménye, mindig azt mondja amit apa.
2012. ápr. 3. 16:32
 7/8 anonim ***** válasza:
Akkor engem sem komálna a bátyád és édesapád, pont olyan véna és csúnya vagyok, ahogy levan írva. :DD
2012. ápr. 5. 10:46
 8/8 anonim ***** válasza:

az én bátyám is állandóan leszólja a barátaimat, meg apa is elég furán áll hozzájuk... :D ez ilyen, el kell fogadni. 16 éves koromban alig mertem megmondani, ha volt valakim, először tesóm volt osztálytársát mertem bemutatni akivel jártam (mert, hogy őt már ismerik, stb :D)

na mindegy, nyugodtan ismerkedj, nálam az vált be, ha beszámoltam mindenről.. hogy kivel találkozom, milyen a srác, mit csináltunk, milyen volt stb stb (anyának mondtam mindig) és most már egész jól kezelik a dolgot :DD 18L

2012. ápr. 5. 11:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!