Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiúk lehetne pár kérdésem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk lehetne pár kérdésem?

Figyelt kérdés

Ti mennyi idő alatt tettétek túl magatokat egy kapcsolaton?

Szerettek szinglik lenni?

és lenne egy sztorim amit elmesélnék :) levélben persze!

2012. máj. 3. 16:48
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Sok mindentől függ, hogy mennyi idő alatt teszed túl magad egy kapcsolaton.

Van, hogy megcsalnak, olyan is hogy mást szeretsz, és még sorolhatnám.

Nekem személy szerint a legutóbbi szakítás után 24 óra sem kellett hogy mással legyek mert én jobban szerettem őt mint az akkori páromat.

És a szingliséggel sincs bajom, ha nincs nő akkor nincs probléma. Ha van nő akkor van akit szeretgethetsz, átölelhetsz, és van aki hiányozhat.

Sosem rohangáltam a csajok után, mindig ők találtak meg engem a szívükkel. :)

Írjad azt a levelet!

2012. máj. 3. 17:28
 12/19 anonim ***** válasza:
Általában évek. Van, hogy jobb egyedül. Jöhet a levél.
2012. máj. 3. 17:28
 13/19 anonim ***** válasza:

Sajnos nekem még nem volt semmilyen kapcsolatom (ami főleg azért van, mert nem nagyon teszek érte semmit, nem keresem a lányok társaságát), úgyhogy az első kérdésben nem tudok nyilatkozni. Szeretek-e szingli lenni? Inkább nem. Vágyom rá, hogy valakit szerethessek, de ez nem fog menni addig, amíg ennyire önbizalom hiányos vagyok. Nem merek odamenni a lányokhoz, és nem is vagyok nagyon beszédes, főleg a kezdeményezés nem az erősségem. Ezen változtatni kell, mert ezt a lányok is megérzik, és rögtön másképp állnak hozzá.

18/F

2012. máj. 3. 17:35
 14/19 anonim ***** válasza:

Ti mennyi idő alatt tettétek túl magatokat egy kapcsolaton?

miután rájöttem hogy mit fizettem a semmiért azután gyorsan

Szerettek szinglik lenni?

mióta tudom hogy mit vesztettem mikor kapcsolatom volt, azóta imádom a szingliséget

és lenne egy sztorim amit elmesélnék :) levélben persze!

felőlem jöhet :D

2012. máj. 3. 17:36
 15/19 anonim ***** válasza:
Nos, első kapcsolatomban vagyok, de ahogy magamat ismerem pár hónap és túltenném magam. Persze lehet tévedek. És nem hiszem, hogy jó szinglinek lenni, de nem olyan elviselhetetlenül rossz. És írhatod a sztorit levélben. :P
2012. máj. 3. 17:40
 16/19 anonim ***** válasza:

Még nem kellet túltennem magam egy kapcsolaton se.

Szerintem jó dolog a szingliség.

2012. máj. 3. 17:51
 17/19 anonim ***** válasza:
Olvastam a levelet, szimpatikus vagy neki az tuti, csak a Te koroddal, az Ő korábban, ha nagyobbat mozdul bezárják! Ezt értsd meg. Vagy együtt pár évet vártok, ehhh, vagy addig Ő elkanyarodik egy kis gyakorlatért...
2012. máj. 3. 21:12
 18/19 anonim ***** válasza:
13-ik vagyok. Engem is érdekelne a történeted, elküldenéd?
2012. máj. 4. 00:02
 19/19 Ájron ***** válasza:

Az életbe nem volt kapcsolatom, és kezd olyan érzésem lenni hogy egy agyhalott qrvánál sem lenne esélyem rá.

Nem, nem szeretek szingli lenni, mert attól hogy okádék ronda vagyok még én is szeretek. csak nem szeretnek vissza és ez egyre rosszabbul esik.

A sztorit küld el nyugodtan.

2012. máj. 4. 20:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!