Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk lehetne pár kérdésem?
Ti mennyi idő alatt tettétek túl magatokat egy kapcsolaton?
Szerettek szinglik lenni?
és lenne egy sztorim amit elmesélnék :) levélben persze!
Eddig csak két kapcsolatom volt, azok sem votlak hosszúak, de durván 4-6 hónap kellett, hogy túltegyem magam rajtuk.
Nem szeretek szingli lenni, baromira hiányzik már egy társ.
Jöhet a sztori.
Túl tevés változó.
Szinglinek lenni, minél tovább vagy, annál jobb, sajnos...
:(
Jöhet a levél....
2-3 hónap volt az első, de a mostani jó sok időt venne igénybe...:D A barátaim miatt nem annyira szörnyű szinglinek lenni, de akkor valami kösse le a figyelmemet:D
Jöhet a levél:P (Olyan 2 óra és olvasom)
20/F
Attól függ, hogy mennyi ideig tartott a kapcsolat, és hogy mennyire volt jó és harmonikus a viszony a két fél között, mennyire visel meg a szakítás, ki szakított és ki mennyire ragaszkodik a másikhoz. Ez emberfüggő, szerintem a túltevés elhúzódhat 1 héttől akár 1 évig is, a fent említett dolgok függvényében.
Szingliség is emberfüggő. Van, aki nem szeret egyedül lenni és nagyon vágyik már egy társra, és van, aki szeret szingli lenni, és inkább egyéjszakás kalandokban éli ki vágyait. Nekem személy szerint nincs bajom a szingliséggel, de azért néha elfog az az érzés, hogy de jó lenne, ha lenne egy barátnőm, akivel mindent megbeszélünk, szeretjük egymást, stb. De majd csak találok egy olyan lányt, akivel kölcsönös a vonzalom. :P
A sztorit pedig szívesen elolvasnám én is. :)
18/F
Sosem nyalogattam a sebeimet. Azonnal elkezdtem keresni. Persze az elején görcsösen próbáltam találni valakit, s ezért nem is sikerült. Néhány hónapon belül mindig találtam valakit. (Függetlenül a kapcsolat hosszától.)
Egyedül lenni is jó.
Jöhet.
1. 3-4 hónap legalább kell, hogy megszűnjön a pótolhatatlan hiányérzet... aztán újabb pár hónap ahhoz, hogy teljesen készen álljak egy újabb kapcsolatra.
2. Nem, hiszen mindig jó, ha van aki szeret engem és vice versa.
3. Várom a sztorit priviben.
KB 1-2 hónap...
Nem szeretek szingli lenni, de mindig vannak körülöttem lányok így annyira nem durva...csak az igazi még nem jött el...
Várom a sztorid levélben!
Én még,hogy is mondjam most se nagyon,de muszáj főleg ,hogy talált már mást..
Hát,nem jobb kapcsolatban lenni sokkal :D!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!